2777
2789
عنوان

مامان ها بیاید

62 بازدید | 12 پست

من پسرم چهار ماه دیگه تولد دوسالگی شه اصلا هیچ کلمه ای نمیگه قبلا می‌گفت چندتا کلمه الان هیچی نمیگه موندم ببرم پیش گفتار درمان یا نه؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس فکر می کنید چه دلیلی داشته قبلاً چند کلمه می گفته اما الان صحبتی نمی کنه؟

نمیدونم واقعا ماما و بابا میگه بعضی اوقات با خودش حرف میزنه کلمات نامفهوم اما کلمه ای که میگم تکرار کن اصلا انگار لجبازی میکنه

نمیدونم واقعا ماما و بابا میگه بعضی اوقات با خودش حرف میزنه کلمات نامفهوم اما کلمه ای که میگم تکرار ...

خب لجبازی در برابر اجبار حق کودک شماست، ما وظیفه داریم در طول روز بسیار با کودک صحبت کنیم، کتاب داستان بخونیم، قصه بگیم،آهنگ بذاریم تا کودک آرام آرام بدون اجبار بعداً تکرار کنه، نه اینکه صحبت کنیم با هدف اینکه همون لحظه کودک تکرار کنه، و نیز ارتباط عاطفی، بازی، و صبور بودن بسیار مهم هست...به احتمال بسیار حدس می زنم اجبار و وادار کردن کودک باعث شده انتخاب کنه کلمه ای رو تکرار نکنه، محیطی بدون اجبار و استرس ایجاد کنید مطمئن باشید در چنین محیطی حتما صحبت خواهد کرد...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
خب لجبازی در برابر اجبار حق کودک شماست، ما وظیفه داریم در طول روز بسیار با کودک صحبت کنیم، کتاب داست ...

همه اینکارها رو کردم ولی دوست نداره صحبت کنه همه هم به سمت من هجوم میارن تقصیر توعه با بچه تمرین نمیکنی خیلی بازی فکری گرفتم همش میگم موهاتو نشون بده بینی این کو اصلا انگار هیچ علاقه ای نداره به صحبت کردن نمیدونم از وراثت میشه یانه همسرم بعد دوسالگی و پدرهمسرم هفت سالگی صحبت کردن نمیدونم گفتار درمانی رو شروع کنم یانه هر دکتری یه نظری داره یکی میگه تا سه سالگی صبر کن یکی میگه ببر گفتار درمانی چهار ماه دیگه وارد دوسالگی میشه