2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانما ی سوال.من مثلا این ماه اگ ۲۰پری شدم ماه بعد مثلا ۱۷میشم.این یعنی چی.شما هرماه دقیقا ی روز میشین

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

منکه 32روزه هستم دکترم گفت ازشب 10تا22اقدام کن 

خودم 13سیکلم رفتم سونوفولیکولم 18بود

براسیکل 30روزه وقتی 15تخمک گزاریه بادوردزاینوراونور

براسیکل 32ردزه هم همینجودی حساب کن 16میشه حالامحض احتیاط4روزاینوراونورشم برواقدام 

یبارم توهفته اخربرو

وخدایی که بشدت کافیست
سلام خانما ی سوال.من مثلا این ماه اگ ۲۰پری شدم ماه بعد مثلا ۱۷میشم.این یعنی چی.شما هرماه دقیقا ی روز ...

شماپریودن 27روزیبارهست 

اونایی که 30روزه هستن اینماه 10بشن ماه بعدم 10میشن 

اونابی که 32روزه هستن اینماه 10بشن ماه بعد12میشن

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم یه ماه کیت بزار دستت میاد من سیکلام ۳۰ روزه بود تقریبا ۱۸ تا ۲۰ هر ماه تخمکگداری

واقعا با سيكل سي روزه ممكنه روز بيستم تخمك گذاري باشه؟

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍