2777
2789
عنوان

در جواب خانواده شوهر چی بگم

162 بازدید | 5 پست

من مراسم تشیع یکی از فامیلامون باید میرفتم بعد چون واسه بچه مناسب نبود سپردمش دست عمش بعد مادرشوهرم و بقیه هی بهم تیکه میندازن جلو بقیه که فلانی خیال خودشو راحت کرده بچشو میندازه رو اینو اون نگهدارن واسش حالا در جواب این عزیزان چی بگم؟

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

من چون بشدت رکم در میام میگم که نوه خودتونه دپروز دیگه بزرگ میشه عصا دست خودتون میشه اینکه منتو آخ واوخ نداره

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

من چون بشدت رکم در میام میگم که نوه خودتونه دپروز دیگه بزرگ میشه عصا دست خودتون میشه اینکه منتو آخ و ...

دمت گرم جواب خوبی بود  حالا اگه همین حرفو خواهرشوهر یا جاری بگه چی بگم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمت گرم جواب خوبی بود حالا اگه همین حرفو خواهرشوهر یا جاری بگه چی بگم؟

خواهر شوهرم همینو بگی اوکیه

ولی جاریو بگو که آسیاب به نوبت این مشکلات نه تولین باره نه آخرین بار برای خودتم پیش میاد اونمقت رو سیاه میشی

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

خوب نذار بچت بمونه جایی از این به بعد که حرف نشنوی ...حالا اگه بچه رو پیششونم نذاری میگن وای نمیذاره ...

نمیشه خب موقعیت هایی پیش میاد که مجبور میشم بچمو بزارم پیششون