2777
2789
عنوان

انقد دلم پره حد نداره😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا سرکار نمیریبچه فعلا نیاری تا یه مدت

انقد بد دله نمیذاره

تو خونه کنارش نشستم تا گوشی میگیرم دستم حتی تو گالری باشم میگه به کی پیام میدی 

در این حده 

لیسانس زبان دارم خیر سرم ولی دلش میترکه برم کار کنم

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

عزیزم چه اشکالی داره؟بگو مادرشوهرم برام خریده و کیفش رو ببرچقد سختش میکنی خودت که میدونی که خریدی

بابا یه سره دارن منت میذارن مادرشوهرم من خودم تو طلا فروشی گفتم پولم نمی‌رسه خودش گفت من نذر داشتم جواب ازمایشت خوب بود گوشواره بخرم حالا تا میگه پول ندارم شوهرم سر من منت می‌ذاره فرداش میخواستم بفروشم خاک بر سرم نفروختم حالا ارزون شده شوهرم نمی‌ذاره منم گفتم اینو نمیندازم تو گوشم میفروشم پولشو میدم پول خودمم برمیدارم

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

همش تقصیر خودتونه اگر محل بهش ندی آدم میشه الان دوباره فردا نگی عیب نداره میبخشمش به این امید که او ...

نه بابا انقد دلم ازش خونه که اصلا نمیرم سمتش اینجور موقعها

ولی گاوه نمیفهمه

بدتر اونم خودشو میگیره تا چند روز همینجوریه جو خونه

بابا یه سره دارن منت میذارن مادرشوهرم من خودم تو طلا فروشی گفتم پولم نمی‌رسه خودش گفت من نذر داشتم ج ...

هر وقت شوهرت منت میذاره بگو مامانت واسه عروسش یه کاری کرده تو خودتو قاطی نکن 

چرا به خودت ضرر میزنی دختر خوب 

وردار با دل خوش استفاده کن بره

منت چیه 

منت رو تو سرشون بذار که داری براشون نوه میاری

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من پنج ملیون داشتم رفتم گوشواره بگیرم پول کم اومد مامانش پول داد یه خورده اندازه شش تومن حالا به اسم ...

بخدا نمیفهمم چرا همش طلبکارن اخه

پولاتو جمع کن پول اونم برگردون فکر نکنه چه کار بزرگی کرده

هر وقت شوهرت منت میذاره بگو مامانت واسه عروسش یه کاری کرده تو خودتو قاطی نکن چرا به خودت ضرر میزنی د ...

خیلی حالم بده خیلی بخدا اصلا درکم نمیکنن مادرشوهرمم چند بار تیکه انداخته آخه

بخدا نمیفهمم چرا همش طلبکارن اخهپولاتو جمع کن پول اونم برگردون فکر نکنه چه کار بزرگی کرده

آره من که اونو بمیرمم استفاده نمیکنم میبرم میفروشم پولشو میدم 

بجای گریه قوی باشتا بهت پول نداده کارای خونه رو نکن تمکینم نکن

تمکین که اصلا مهم نیست براش عملا خواهر برادر شدیم انگار

این کار رو هم کردم بعدش بدتر شده که بهتر نشده

تا هرجا میشینه میگه یه لقمه غذا درست نمیکنه و..

خیلی حالم بده خیلی بخدا اصلا درکم نمیکنن مادرشوهرمم چند بار تیکه انداخته آخه

جواب تیکه ها رو هم خونسرد بده

نذار این حرفا کامت رو تلخ کنه 

حیف اعصابت نیست

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

جواب تیکه ها رو هم خونسرد بدهنذار این حرفا کامت رو تلخ کنه حیف اعصابت نیست

واقعا حیف اعصابم نیس به خاطر یه گوشواره؟میبرم میفروشم پولشونو میندازم جلوشون گور باباشون 

بعضی مردا متوجه نمیشن فکر. میکنن هنوز پسر خونه ان. حس مسئولیتش نسبت بهت هنوز روشن نشده

واقعا..

۳۸ سالشه و ازدواج دوم

میفهمه این چیزا رو شعور انجام دادنشو نداره