2777
2789
عنوان

چطوری ی نفرو فراموش کنیم

82 بازدید | 12 پست

من قبلا با ی نفری بودم که تقریبا ایندمو باهاش میدیدم

فک میکردم اخرین ادمه زندگیمه

رفتاراش اینو میگفت

اصرار رو اصرار که منو با خانوادت اشنا کن

کردم یهو عوض شد...

رهاش کردم

ولی هرکاری میکنم نه از یادم میره نه از دلم

دروغاشو نمی تونم فراموش کنم🙂تقریبا شهریور پارسال تموم شد

ولی هر لحظه هرجا حسش میکنم

چیکار کنم بتونم فراموشش کنم :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکش نکن هیچی نبین ازش جایگزین کن باور کن فراموش میکنی

اصلا چکش نمیکنم

البته کلا یکی دوبار کردم که بلاکم کرده دیگه نکردم

حقیقتا دیگه از کسی خوشم نمیاد

میگه که

هرلحظه هرجا میرم تو فکرمه

همش دوس دارم ببینمش🙂واقعا میخاستمش...

زمان میبره تا عادت کنی و برای سوال های ذهنت جواب بدی و منطقی به نتیجه برسی که باید تموم میشده، یک الی دو سال شاید تا عادی شدن شرایط ، و سعی کن گزینه های دیگه رو بررسی کنی و اجازه ورود آدم جدید بدی

اصلا چکش نمیکنمالبته کلا یکی دوبار کردم که بلاکم کرده دیگه نکردمحقیقتا دیگه از کسی خوشم نمیادمیگه که ...

میدونم چی میگی من خودم ۵ سال پیش با یکی بودم ی مدت کم بعدم رفت هر عصر دل تنگش بودم بعد ۱ سال برگشت دوباره رفت هی رفت و آمد منم با کسی دوس نشدم تو این چند سال همش اون چک میکردم تا اینکه با یکی اشنا شدم عاشق این شدم اون از سرم افتاد ... تا جایگزین نکنی تا ابد طول میکشه مجبور کن خودتو اشناشی چند ماه بگذره عادت میکنی ب شخص جدید

زمان میبره تا عادت کنی و برای سوال های ذهنت جواب بدی و منطقی به نتیجه برسی که باید تموم میشده، یک ال ...

شاید

اره

مدام رفتاراش وعده هاش حرفاش تو ذهنمه

که چطور یهو عوض شد و اون رابطه ای که فک میکردم رویاس تمکم شد

شایدارهمدام رفتاراش وعده هاش حرفاش تو ذهنمهکه چطور یهو عوض شد و اون رابطه ای که فک میکردم رویاس تمکم ...

من خودمم تو همین شرایطم،یکم صبور باش و به هرچی توی ذهنت میاد منطقی جواب بده و توی ذهنت پرونده شو ببند. الکی هم شده بیرون میری به آدمای جدید فرصت بده، بلخره یکی پیدا میشه باب دلمون باشه

نمیدونمفعلا که زخم خوردمو اعتماد دوباره سخته

اصلا کشش نده اگ زیاد بهش فک کردی درگیرش شدی دیگ تمام میبینی ۱۰ سال گذشته بعدم منتظر نباش تغییر کنه برگرده اگه برگرده باز میره تو ذهنت حذفش کن فقط با جایگزین

سلام 

منم مشک ل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکر ای بی خود میاد سرا غت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو رو بیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حا لم خیلی خوب شد

هز ینشم خیلی خوب بود به کسا یی که مشکل ما لی داشتن تخف یف ویژه در حد را یگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی رو بیکا: consultation4