خانما امروز صاحب کارم زنگ زدگفت شما خددت موضوع پاداش روگفتی ب فلانی گفتم اره چیزی شده گفت دیگه هرچی بهت پاداش دادم روب هیچ کس نگوجریان ازاین قراربرای عیدصاحب کارم ب من هم عیدی دادهم پاداش ومن تنها نگه داشت همه برن بعدپاداش رودادیکی ازهمکارام بامن خیلی دوست صمیمی شده یعنی ازم چندبارپرسید چرا تورونگه داشت من هعی چیزی نمیگفتم بعدچندباراسرارگفتم ی مقدارپاداش دادرفته ب مدیرگفته ب اون پاداش دادی ب من ندادی حالا من چ جوری رفتارکنم چون واقعا توقع نداشتم ازش ک ب من حسودی کرده ب مدیریت گفته
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺