فردا شب پایتخت قراره قلبمون وایسه بهتاش با غیرت دیوونهوارش، رحمت رو کشونده کوه سنگی و گفته: «فقط من و تو!» انگار میخواد رحمتو با دستاش خفه کنه. رحمت از ترس داره میلرزه، میگه: «بهتاش میخواد منو بکشه و از صخره بندازه ته دره» کوه سنگی میشه صحنه قتل! بهتاش دنبال رحمته، صخرهها منتظر سقوطن، کی جرات داره این فاجعه رو ببینه؟ رحمت زنده میمونه یا تمومه؟ فوری نظر بدین
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
خدارشکر😂😘ولی استعداد نویسندگی داری✨💖کتابی تا حالا نوشتی؟ من تا حالا۱۰ تا کتاب نوشتمکه پنج تاشون ب ...
واای چه تعریفای قشنگی😍 مرسی که اینقدر با محبت گفتی، واقعاً قلبم گرم شد 🥰 هنوز کتابی ننوشتم، ولی با این انرژی تو شاید جدی شروع کنم تو با ۱۰ تا کتاب و ۵ تا جایزه حسابی ترکوندی، آفرین🏆 قلم تو هم که معلومه یه دنیاست😘 بازم مرسی، خیلی خیلی خوشحالم کردی🌸
واای چه تعریفای قشنگی😍 مرسی که اینقدر با محبت گفتی، واقعاً قلبم گرم شد 🥰 هنوز کتابی ننوشتم، ولی ب ...
چقدر دلنشینین شما! 💖✨ از ته قلب میگم که شما واقعاً خاص هستین، و اگر تصمیم بگیرین نوشتن رو شروع کنین، مطمئنم که شاهکار خلق میکنین! 🖋️🌟 هر جملهای که از دل شما بیرون بیاد، مثل یک ستاره میدرخشه. ✨🌌
مرسی که این انرژی گرم و خالص رو به من منتقل کردین! 🫶🍀 شما یکی از اون آدمهایی هستین که دنیا رو زیباتر میکنن. 🌸🌈 پس همینطور بدرخشین و با قلمتون جادو کنین! 📚💫 🥰❤️ میبوسم روی ماهت رو زیبارو💜💜