2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر یه کم دیرتر از دختر زبون باز می کنه ،الان باید بتونه چند تا جمله بتونه بگه 

من دخترم ۲۵ ماهه است الان همه چی میگه ،تقریبا کامل منظورشو می فهمونه با حرف زدن ولی پسرم تو این سن فقط یکی دوتا جمله می گفت

پسر یه کم دیرتر از دختر زبون باز می کنه ،الان باید بتونه چند تا جمله بتونه بگه من دخترم ۲۵ ماهه است ...

اخه جمله نمیگه اصلا 

ولی کلمه خیلی بلده ک تقریبا نصفش نامفهومه مثلا به کارت میگه کا

اخه جمله نمیگه اصلا ولی کلمه خیلی بلده ک تقریبا نصفش نامفهومه مثلا به کارت میگه کا

اشکال نداره ،همین که کلمه زیاد میگه یعنی مشکلی نداره

پوشک هم هنوز زوده بزار دوسال و نیمه بشه ،جفت پا پریدن ام من دقت نکردم برای بچه هام ،احتمالا کم و بیش شاید بتونن انجام بدن

اخه جمله نمیگه اصلا ولی کلمه خیلی بلده ک تقریبا نصفش نامفهومه مثلا به کارت میگه کا

خودت باهاش حرف بزن ،ازش سوال بپرس ،حرفاشو تکرار کن ،چیزایی که میگه اداشو در بیار تا کم کم صحبت کنه ولی در کل ژنتیکیه و ناراحتی نداره

پسر دایی خودم تا سه سالگی فقط یه کلمه بلد بود اونم چاقو

هیچی دیگه نمی گفت الان دیگه ماشاالله زن گرفته کاملا سالم هم هست