2777
2789

دوستان ی بیمار داریم تو کماس بچه هاش خیلی بی تابی میکنن تو رو به هر چی ک اعتقاد دارین براش دعا کنید اسمش (امید)😭 

هرچندتا میشه براش حمد شفا بخونین انشالله به حرمت نفس های شما برگرده.

هرکی میخونه لایکم کنه براش صلوات میفرستم

انشالله هرچی از خدا میخایین بهتون بده

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشالله امام رضا کمکش کنه هرچه زود تر به آغوش گرم خانوادش برگرده نگران نباشین آروم باشین اگه به امام رضا اعتقاد داری این و بدون امام رضا به من که گریه میکردم گفت چطور دست به دامن من شدی ولی هنوزم اشک می ریزی و من خدا شاهده گریه نکردم و فقط شاد بودم و معجزشم دیدم 

عزیزم انشالله امام رضا کمکش کنه هرچه زود تر به آغوش گرم خانوادش برگرده نگران نباشین آروم باشین اگه ب ...

قربونت برم امروز دوبار رفتم رحم زیر بارون دعاش کردم براش زیارت عاشورا خوندم .خداکنه دست خالی برم نگردونه

بچهاش چشم به راهن😭🤲

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
۵تا خوندم عزیزم نگران نباش انشالله بزودی شفا پیدا میکنن❣️

ممنون عزیزدلم خدا هرچی میخایی بهت بده انشاالله 

عزیزم انشالله امام رضا کمکش کنه هرچه زود تر به آغوش گرم خانوادش برگرده نگران نباشین آروم باشین اگه ب ...

چ‌خوب که اینو برام نوشتی من دست ب دامن امام رضا شدم انشالله حاجت مارو هم میده همه ی مریضا رو شفا بده کنارش مریض منم شفا بده🤲براش دعا کن عزیزم

چ‌خوب که اینو برام نوشتی من دست ب دامن امام رضا شدم انشالله حاجت مارو هم میده همه ی مریضا رو شفا بده ...

🥹🥹اگه سپردی امام رضا امشب با لبخند سر بزار رو بالشت مریض تو توی کماست بچه من مرده بود بهم برگشتوندش مطمعا باش وقتی سپردی بهش همه چی حله من امید دارم توهم داشته باش این یه امتحانه عزیزم باید بهش نشون بدی وقتی سپردی بهش آروم میتونی بخوابی با خیال راحت حالا شاید یکم طول بکشه ولی حله 

🥹🥹اگه سپردی امام رضا امشب با لبخند سر بزار رو بالشت مریض تو توی کماست بچه من مرده بود بهم برگشتوند ...

قربونت برم من .انشالله انشالله خدا از دهنت بشنوه 

من مطمئنم ک‌خوب میشه برمیگرده پیش بچه هاش دوباره دخترشو بغل میکنه برمیگرده پیش پسرش😍🤲

🥹🥹اگه سپردی امام رضا امشب با لبخند سر بزار رو بالشت مریض تو توی کماست بچه من مرده بود بهم برگشتوند ...

خدا سایتو رو سر بچت هزار سال کنه .همیشه کنار هم شاد و خندون و سلامت باشین .

قربونت برم من .انشالله انشالله خدا از دهنت بشنوه من مطمئنم ک‌خوب میشه برمیگرده پیش بچه هاش دوباره دخ ...

آره عزیزم فقط بدون باید شاد باشی شاد شاد با عشق برین بیمارستان با خوشحالی من وقتی امام رضا رو دیدم تو خواب فرداش پشت در اتاق عمل ابمیوه می‌خوردم می‌خندیدم حرف میزدم همه میگفتن زنه چقدر خله بچش جواب کردن می‌خنده گفتم دکترا بهم ندادن که میگن می‌ره بچم هیج جانمیره چون یه آدم خیلی مهم و بزرگ ضمانتش کرده که اسمش و بگم شماهم دلتون قرص میشه 🥹🥹

خدا سایتو رو سر بچت هزار سال کنه .همیشه کنار هم شاد و خندون و سلامت باشین .

مرسی عزیزم انشالله خدا هر مریضی رو شفا بده گلم شما هم الهی هرچی خیر و برکته نصیبت بشه برای این دل مهربونت

آره عزیزم فقط بدون باید شاد باشی شاد شاد با عشق برین بیمارستان با خوشحالی من وقتی امام رضا رو دیدم ت ...

خداروهزار بار شکر .خداروهزار بار شکر .انشالله مریض ما هم خوب میشه .با دل پاکت برای مریض ماهم دعا کن

ممنونم زیاد نگران نباش امام رضا کسی رو دست خالی برنمیگردونه

انشالله انشالله ممنون