2777
2789

پشیمون شی ک چرا خریدی؟ (مخصوصا برا دوس پسر یا نامزد اینا ) ، یا هم قرض داده باشی بهش بعد کلا نداده باشه؟

در حد چقد بود ک خرج کردی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش که اره ولی وقتی بهش دادم ذوقشو دیدم خوشحال شدم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

برای خواستگارم ساعت خریدم ۸۰۰ تومن 

چن روز بعد کات کردیم

ب ی پسره ی تومن دادم پس نداد ولی مامانش چن برابرشو برام خرج کرد

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
قرض بده پس نده که زیاد مورد بوده.یه سریش ده تا سکه تمام قرض دادم که هنوز پس نداده

ینی حدود ی میلیااااارد؟؟؟؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

تاااا دلت بخواد 

آخریش برا جاریم دومیلیون خونه نویی وسیله خریدم اون اومد یک جعبه شیرینی اونم به خدا قسم نیم کیلو بود شوهرم عصبی شده بود مجبور شدم ارومش کنم گفتم حتما دستشون تنگ بوده شوهرم آروم شد هفته بعدش خونه مادر شوهرم جمع بودیم بلند گفت برا دوستش خونه نویی قابلمه خریده شوهرم الان دوساله رابطه رو قطع کرده 

چی خریدی براش

یه باکس که همه چیز توش بود

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

ینی حدود ی میلیااااارد؟؟؟؟

بله میگه میدم هنوز هم نداده. ماشین منم زیر پاشه. یک سوم پول خونه ۶ میلیاردی هم بهش وام بدون سود دادم.خدایا توبه

این ور اون ور هم کلی بهش پول دادم.

بله میگه میدم هنوز هم نداده. ماشین منم زیر پاشه. یک سوم پول خونه ۶ میلیاردی هم بهش وام بدون سود دادم ...

چند سال پیش تصادف کردم اندازه سه تا سکه تمام دیه گرفتم لازم داشت بهش دادم. حماقت های من تمومی نداره

بله میگه میدم هنوز هم نداده. ماشین منم زیر پاشه. یک سوم پول خونه ۶ میلیاردی هم بهش وام بدون سود دادم ...

کل سرمایه ات چقدره ک انقد بهش دادی