دوستان یه روشی چیزی برای قطع ارتباط با برادر شوهر بگید من واقعا دیگه کم آوردم از دست اینا دلم خونه، شوهرم اصلا متوجه نیست من دیگه کم آوردم شاید سر همین موضوع طلاق بگیرم خودمو راحت کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش
برادر شوهرم هرچی از دهنش در میاد میگه خجالت نمیکشه بعد شوهر بیشعور من برمیداره میگه تو کوچک تری بهش سلام کن فلان کن اینهمه به من دری وری و چرت و پرت میگه رو اعصاب من راه میره شوهرم فکر میکنه خودش بچه نداره هی بچه اینو بر میداره ملچ ملوچ بوس میکنه باز اون زن مزخرفش هم برای من پشت چشم نازک میکنه یعنی به حدی عصبی م ک خدا میدونه تازه الان قصد سفر هم باهاشون داره
برادر شوهرم هرچی از دهنش در میاد میگه خجالت نمیکشه بعد شوهر بیشعور من برمیداره میگه تو کوچک تری ب ...
خودتو بزن به مریضی کابینتا و روفرشیاتو بریز بیرون و شروع کن تمیز کاری بگو توان مهمونی ندارم
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
فهمیدی به منم بگوپاشون تو زندگی ما بازه ، زنش قدش نصف منه همش در حال حسودی و چشم و ابرو اومدنه🤣 اسک ...
ببین زندگی منو اومده دیده از لیف تو حموم تا شورت پام رو اومده فضولی کرده بعد برای شیرین کردن خودش رفته گفته دختره با فلان لخت اومده چیزی باخودش جهاز نیاورده آخه بیشعور تو اینهمه دیدی بعد همچین زری زدی