2777
2789
عنوان

حالم از برادر شوهرم و زنش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه آدم به خاطر بقیه طلاق هم میگیره طلاق فقط به خاطره نبود تفاهم بین زن و مرد هست

شوهر من اصلا سرش نمیشه که داره به من بی احترامی میکنه من بهش گفتم دفعه بعدی اگر جواب سلامم رو نداد دیگه من سلام نمیکنم اینبار اومدن اینقدر بی‌شعوره که من سلام کردم جواب نداد بعد بهش گفتم تو دهن برادرتون پر بود جواب سلام منو نداد گفت اون حتما حواسش نبوده مگه میشه حواست نباشه خودت بعدش یعنی نگفتی باهاش احوال پرسی نکردم، برای بچه من حس پدری در میاره دوست دارم بزنم تو دهنش عین ادامس بچسبه به دیوار مرتیکه ایکبیری

اسی دقیقا دری وری چی میگ بهت؟

میگه تو خونه بابات همچین فکری میکردی یه روزی همچین شوهری داشته باشی امشب اومد برداشت گفت من با داداشم میرم مسافرت برام مهم نیست تو چی میگی بعد گفت من صدتا از شما زن ها رو به یه موی برادرم نمیدم 

ببین زندگی منو اومده دیده از لیف تو حموم تا شورت پام رو اومده فضولی کرده بعد برای شیرین کردن خودش رف ...

این انترام تا من جهاز اوردم دو سه ماه رفتن مبل خریدن پولشم نصفش و چک دادن. تا الان مرده بودین حالا یادتون افتاده مبل بخرین. حتی دوست شوهرم عین مبلای ما رفتن خریدن. اسکلن بخدا ولشون کن. از حسودی و کوته فکری و بدبختیشونه

این انترام تا من جهاز اوردم دو سه ماه رفتن مبل خریدن پولشم نصفش و چک دادن. تا الان مرده بودین حالا ی ...

من که از دست اینا خون گریه میکنم آدم های عقده ای روانی خدا فقط منو از دست این ها نجات بده

پیش،برادر شوهرت با شوهرت خوب رفتار کن ،اصلا هم به شوهرت کاری نداشته باش که چکار کنه ،خودت اونجوری که دوست داری باهاشون رفتار کن ،ولی پیش شوهرت سیاست به خرج بده امیدوارم منظورمو فهمیده باشی 

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......
ببین زندگی منو اومده دیده از لیف تو حموم تا شورت پام رو اومده فضولی کرده بعد برای شیرین کردن خودش رف ...

عزیزم مهم نباشه برات بذار همینطور برا خودش بگه  تو که میدونی جهاز بردی

میگه تو خونه بابات همچین فکری میکردی یه روزی همچین شوهری داشته باشی امشب اومد برداشت گفت من با داداش ...

توهم دیدش با خنده بگو داداشت تو فکرش هم نمیگنجید زنی مث من گیرش بیاد‌.

ازاین به بعد هرچی گفت پابه پاش با خنده جوابشو بده تا خسته بشه 

شوهر من اصلا سرش نمیشه که داره به من بی احترامی میکنه من بهش گفتم دفعه بعدی اگر جواب سلامم رو نداد د ...

ببین عین خودشون رفتار کن انگار نه انگار وجود دارن 

اینجوری خیلی آرامش پیدا می کنی

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش