2777
2789
عنوان

مادرم بین بچه‌هاش تبعیض قائله

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بقیه ناراحت میشن؟

صددرصد 

الان خودت یکم فکر کن که مامانت جلوی همه بگه من فلان‌دخترمو بیشتر از فلان‌دخترم دوست دارم

تو با خودت نمیگی خب گناه من چی بوده ، من چی کمبود داشتم که مادر من همچین حرفیو زد

یبارم از مادرت بپرس چرا بقیه مثل نوزادیشون نیستن؟گناه کردن که تو شکم شما بزرگ شدن؟عجب!! من با اینکه ...

خب منم ته تغاریم  

خب عزیزم هرفرزندی به مادرش وابسته تر باشه اون مادرم به اون بچه ش وابسته تره 

الان من هشت ونه صبح بامادرم تلفنی حرف میزنم خداشاهده تا یک شب 

چندین بار تواین فاصله به هم زنگ می‌زنیم 

اما بقیه خاهربرادرام چندروز یبار زنگ میزنن بهش

خب منم ته تغاریم خب عزیزم هرفرزندی به مادرش وابسته تر باشه اون مادرم به اون بچه ش وابسته تره الان م ...

همه فرزندا به مادر وابسته‌ان و همه مادر ها باید به یک اندازه به بچه‌هاشون وابسته باشن

وقتی خواهر و برادرای شما چنین رفتاری رو از سمت مادرتون میبینند صددرصد که زیاد دوست ندارن با مادرشون ارتباط بگیرن

اول خودمو میگم وقتی میبینم مادرم اهمیتش نسبت به برادرم بیشتره چرا باید من اهمیتمو نسبت به مادرم بیشتر کنم

تازه وقتیم پیششان نیستم میگه آخ فلانی نیست جاش خالیه ....منظورش منم صدرصد اینجوریه خب

مگه بقیه بچهٔ مادرتون نیستن که جای خالیشون حس نشه!!

حس نشدن جای خالی برای همهٔ بچها باید یکسان باشه البته پیش ما دیگه مادرمون اینجوری ضایع نیست اگه یکی از بچه‌‌های مامانم جایی نباشن مامانم بهونهٔ همشون میگیره

نه والا زیادیم خب مگه دست منه پیش مادر عزیزتریم؟؟؟؟؟؟ من مادرم میگه هرچی بزرگتر بشی برام مثل نوزادیت ...

حالا چرا انقدر خودتو لوس میکنی خجالت بکش 

چقدر نچسبی اسی داره میگه ناراحته تو داری براش  لوسبازی در میاری 

واقعا آدم نمیدونه به این افراد چی بگه

اسی جان اتفاقا  این به ضرر برادرت تو زندگیش  خیلی به مشکل میخوره 

من چند نمونه دیدم و متاسفانه  زندگیاشون  نابود شده اونا هم تحصیل کرده بودن یکیشون یه گرافیست حرفه ای هاکوپیان بود که همه براش سردست میشکستن  آخرش خانومش جدا شد و یه دخترم داشت که الان پیش مادر بزرگش هست خودش دوباره ازدواج کرد خانومشم بعد از  طلاق رفت آلمان 

مادر این آقا  هم دقیقا همین کارو میکرد 

مگه بقیه بچهٔ مادرتون نیستن که جای خالیشون حس نشه!!حس نشدن جای خالی برای همهٔ بچها باید یکسان باشه ا ...

اخه من برای همسان خیلی عزیزم 

فکر نکنم حساسیت نشون بدن 

تاالان هیچ کدوم اعتراض نکردن ازاین اخلاق مادرم