2777
2789
عنوان

مادرم بین بچه‌هاش تبعیض قائله

211 بازدید | 35 پست

برادرم ۲۳ سالشه و معلمه اما خیلی آدم رو مخیه و همش به فکر غذاشه.اینکه غذا فقط و فقط گوشت باشه و همه چیز و همه غذاهارو طبق میلش درست کنیم

مامان خیلی به این موضوع اهمیت میده و هرچی بگه میگه باشه و براش حتما درست می‌کنه اما به ما که میرسه اهمیت نمیده!! اهمیت نمیده که شام خوردیم یا نه!

اهمیت نمیده که ناهار خوردیم یا نه!

اهمیت نمیده که علاقمون چیه!

یعنی کلا اهمیت نمیده ولی هرچی که به اون مربوط باشه اهمیت میده😑 خسته شدم دیگه

منم مامانم وقتی داداشم خونس برامون شام درس میکنه

وقتی نیس شام نداریم😂

خانواده ایرانی کلا پسر پرستن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالته؟ پاشو خودت درست کن با دستپختت ی رقابت سرسختانه با مادرت داشته باش 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چن سالته؟ پاشو خودت درست کن با دستپختت ی رقابت سرسختانه با مادرت داشته باش

۱۶ سالمه 

درس و مدرسه دارم وقت نمیکنم همینقدر که میتونم درسامو ببرم جلو غنیمته غذا رو کِی وقت میکنم تا درست کنم!

نه والا زیادیم خب مگه دست منه پیش مادر عزیزتریم؟؟؟؟؟؟ من مادرم میگه هرچی بزرگتر بشی برام مثل نوزادیت ...

بعضی مادرها این محبت ب یه فرزند رو تابلو بروز میدن

خیلی سخته محبت رو مساوی بین بچه ها رعایت کنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بعضی مادرها این محبت ب یه فرزند رو تابلو بروز میدنخیلی سخته محبت رو مساوی بین بچه ها رعایت کنی

من مادرم وقتی جمع میشیم پیش همشان میگه که منو از همه بیشتر دوست داره 

من واز خواهر برادرام بیشتر دوست داره 

بچمم از بچه اونا بیشتر دوست داره

نه والا زیادیم خب مگه دست منه پیش مادر عزیزتریم؟؟؟؟؟؟ من مادرم میگه هرچی بزرگتر بشی برام مثل نوزادیت ...

یبارم از مادرت بپرس چرا بقیه مثل نوزادیشون نیستن؟

گناه کردن که تو شکم شما بزرگ شدن؟

عجب!! من با اینکه ته تغاریم خوشم نمیاد مادرم چنین تبعیضی برام قائل بشه