2777
2789

نه والله تو این شرایط اقتصادی قشنگ می‌نشستم به سه تا خرج کلاس و کنکور و دانشگاه و سربازی و کار و  مراسم عروسی خرید طلا هدایا خونه  و ماشینی که باید برا پسرام فراهم کنم فکر میکردم ازحالا میرفتم دو شیفت سرکار که خرج بچه هام دربیاد 

خودم دوتا دختر دارم کمرم شکسته بس که خرج دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

به نظرم دوتا بچه کافیه

خودم تک فرزند دارم . 

فکرشم واسم ترسناکه ، نمیتونم از پس مخارجش بربیایم ، سبک زندگیم جوری که زندگی میکنم .

اطرافم میبینم خانواده های پرجمعیت اکثرا فقط زنده ان .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

اگه خونه دارید ماشین دارید شوهرت حقوقش خوبه و خودت اعصابت میکشه بیار

من بچه زیاد دوست دارم اما بخاطر شرایط مالیم عمرا بیارم‌دیگع دوتا بچه دارم پسرو دختر

فعلا بچه ان با سیب زمینی تخم مرغ شکمشونو سیرمیکنم بزرگتر بشن همه چی‌میخوان  یه بابایی هم دارن که خرج نمیکنه

اگه خونه دارید ماشین دارید شوهرت حقوقش خوبه و خودت اعصابت میکشه بیارمن بچه زیاد دوست دارم اما بخاطر ...

ان شالله خودشون به درآمد میرسن و نیاز به هیشکی نخواهند داشت. شما هم بی نیاز میشی . 

ان شالله خودشون به درآمد میرسن و نیاز به هیشکی نخواهند داشت. شما هم بی نیاز میشی .

خیلی حالم خوب شد با حرفات

دعامیکنم خدا دلتو شاد کنه امروز

خیلی دلم گرفته واقعا

چند روزه دخترم ۶سالشه میگه مامان پیتزا بخر برام اما پول‌ندارم بخرم😭😭

خیلی حالم خوب شد با حرفاتدعامیکنم خدا دلتو شاد کنه امروزخیلی دلم گرفته واقعاچند روزه دخترم ۶سالشه می ...

بچه هایی ک اینجوری بزگ میشن اینده خوبی دارن. خیلی دیدم. ناامید نباش. 

خرج دختر بیشتر از پسره ها.

قبلنا که مردم زمین داشتن پسرها سر زمین کار میکردن و خرج کمتر داشتن الان باید صفر تا صد براشون فراهم کنی برای عروسی  دختر یه جهازه  برای پسر خونه و ماشین اگه خونه هم نگیری رهنش رو باید بدی  

نه، مخصوصا اگر دختر باشه اون دختر بیچاره اس باید در آینده با سه تا داداش و زن داداش تنهایی سر کنه و ...

عزیزم بنظرت مثلا ی دختری دوتا داداش بزرگتر داشته باشه و دختر هم بچه اخر باشه خوب نیس؟؟

چون بچه های جاریم هم اونطور هستن منم اینطور فکر میکنم ک دختر بزرگ‌شد دوتا داداش داره که پشتش هستن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍