2777
2789
سلام مامانای گل و دوستای عزیز نی نی سایت!  یه چند وقتیه که دلم خیلی هوای سریال‌های قدیمی رو کرده، مخصوصاً اونایی که رضا عطاران یه تنه با طنزشون حالمونو خوب می‌کرد. یادش بخیر، ۲۰ سال پیش که نه این همه تکنولوژی بود، نه افکت‌های عجیب غریب و نه این همه بودجه‌های کلان برای سریال‌سازی، ولی یه سریال مثل خانه به دوش یا متهم گریخت انقدر به دل می‌نشست که هنوزم دیالوگاش تو ذهنمونه. شبایی که با خانواده دور هم جمع می‌شدیم، با کوچه اقاقیا و بزنگاه کلی می‌خندیدیم و انگار همه چی ساده‌تر و صمیمی‌تر بود. حالا یه نگاه به سریال‌های جدید می‌کنم، مثلاً پایتخت ۷، که خب نمی‌گم بد هستا، ولی انگار یه چیزی توش کمه. با این همه امکانات، جلوه‌های ویژه، لوکیشن‌های جورواجور و تبلیغات، چرا نمی‌تونه مثل سریالای قدیم حالمونو جا بیاره؟ به نظرم یه جورایی تکنولوژی اومده و جای اون صمیمیت و سادگی رو گرفته. اصلاً انگار فیلمنامه‌ها دیگه از دل برنمیان، فقط می‌خوان پر زرق و برق باشن. یا شایدم ما زیادی نوستالژی‌باز شدیم و دیگه مثل قبل نمی‌تونیم از سریال‌های جدید لذت ببریم!  حالا شما بگید، به نظرتون چرا سریال‌های امروزی مثل پایتخت ۷ نمی‌تونن به پای کارای قدیمی عطاران برسن؟ مشکل از تکنولوژیه؟ فیلمنامه‌ست؟ بازیگراست؟ یا ما زیادی سخت‌گیر شدیم؟ خیلی دوست دارم نظرتونو بدونم. بیاید یه کم خاطره‌بازی کنیم و بگیم کدوم سریال عطاران براتون به‌یادموندنی‌تره و چرا!

عطارانچند سال پیش

متهم گریخت،بزنگاه،

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت پایتخت با قسمتای اولش، تو همین سادگی هست که گم شده

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

مشکل ما اینکه چقدر درگیریم!😑

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بنظر من بخاطر وسعت دید ما هست 

قبلا انقدر از دنیای رنگاوارنگ خبر نداشتیم تکنولوژی نداشتیم دلمون خوش بود به سریال و دورهمی

الان انقدر دغدغه های جورواجور تو زندگیا هست که هیجی به دل نمیشینه

عطاران خوب زمانی که خیلی ها مبل نداشتن توی فیلمهاش مبل نداشتن مثلا یا بود ساده 

خیلی مردمی بود 

پایتخت هم خوب هست بد نی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️