2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

77 بازدید | 14 پست

دوستان من تنبلی تخمدان دارم ریزش موی شدیدی داشتم چند ساله موهام کم شده خیلی چرب میشه.. از شقیقه ها و بغل کم شده.. دکتر بهم اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند نوشته.. این دارو ها چطورن جواب میده؟؟ عوارض ندارن؟؟

مگه میشه عوارض نداشته باشه؟

اصلاح تغذیه کن و ورزش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

فقط برا بچه‌دار شدن حواست باشه چون اگر بااین داروها حامله بشی بچه ازون مدلایی میشه که نمیدونه دختره یا پسر ،کلمشو اینجا خطا گرفت نوشتم ،دکترم به من اینو گفت

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم ، البته چرب شدن مو به نوع موتون مربوطه ، نه تنبلی ، منم موهام ریخته بود ، دکتر دارو داد ، موعام در اومدن دوباره ولی شدییییدا عصبی شده بودم

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

عزیزم تا جایی که من میدونم با دارو موقتا درمان میشه و بعد دوباره برمیگرده مگر اینکه اصلاح سبک زندگی کنی 

اگ افزایش وزن داری کم کنی 

شب زود بخابی و صبح زود بیدار شی 

فعالیت و تحرک داشته باشی 

ورزش یوگا شنیدم خوبه واسه تخمدان 

در همین حد راجبش میدونم 

عزیزم چه دارویی داده بودن ... ؟ من شخصا افسرده شدم ..

من چهار ماه بود که زایمان کرده بودم ، این مشکلو‌پیدا کردم ولی یادم نیست اسم دارو ، وهار سال پیش بود ، ولی یه مدل قرص جلوگیری بود 

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن