2777
2789
عنوان

من خیلی احمقم

108 بازدید | 14 پست

رفته بودم کفش فروشی کفش خریدم بعد مرده جای بابام بود گفت شمارمو بزن تو واتس مدل های جدید رو بفرستم برات منم زدم بعد گفت به من زنگ بزن شمارتو داشته باشم من احمقم زدم 

البته با خطی که هیچی نداره نه واتس نه هیچی 

بعد الان اس ام اس زده سلام مبارک باشه 

حالم از خودم بد شد :/

بقران قسم من فقط گفتم میخواد مشتری مداری و تبلیغ کنه و این چیزا 

اصن تو ذهنم چیز منفی ای نبود 

واقعا حالم بد شد مرده جای بابامه 

بچه ها شما تو شرایط من بودین چطوری جواب میدادین همون اول که شماره میخواس بگیره 

با این فرض که من واقعا فکر منفی نکردم در موردش و اینکه جای بابام بود واقعا 

و اینکه مجرد هم هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش اینقد ساده نبودی زن

بلاکش کن بره

این پیرا از همه مریض ترن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نمی‌دونم من اینطور مرد ها رو سرکار میزارم چون خودشون میخارن ازشون شارژی چیزی حتما میگیرم 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
نمی‌دونم من اینطور مرد ها رو سرکار میزارم چون خودشون میخارن ازشون شارژی چیزی حتما میگیرم

تو بلد کاری بعد شارژ بلاک میکنی؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
من جای تو بودم اصلا به خودم سخت نمیگرفتم درجا بلاکش میکردم و دیگه حرصشو نمیخوردم

من اصن جوابشو ندادم فقط حس منفی گرفتم 

روم نمیشه اصن جواب مردم رو بدم از این بدم میاد