2777
2789
بفرماییداگه بتونم کمکتون میکنم

من میخوام با یه سایتی صحبت کنم و پاسخگوی سوالاتم باشه ی وسواس شد دارم که منو تو مسائل روزمره و شرغی اذیت میکنخ

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخوام با یه سایتی صحبت کنم و پاسخگوی سوالاتم باشه ی وسواس شد دارم که منو تو مسائل روزمره و شرغی ...

زنگ بزن حرم امام رضا ۰۵۱۳۲۰۲۰

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من میخوام با یه سایتی صحبت کنم و پاسخگوی سوالاتم باشه ی وسواس شد دارم که منو تو مسائل روزمره و شرغی ...

میتونید با حرم امام رضا(ع) تماس بگیرید ۰۵۱۳۲۰۲۰

در چه موردی وسواس دارید؟

منم قبلا وسواس مذهبی داشتم شاید وسواس شماهم مثل من باشه بتونم کمکتون کنم

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
میتونید با حرم امام رضا(ع) تماس بگیرید ۰۵۱۳۲۰۲۰در چه موردی وسواس دارید؟منم قبلا وسواس مذهبی داشتم شا ...

من قرض خرید میکردم از ی خانمی که بهم اعتماد داشت و حساب منو یاد داشت نمیکرد خودم مینوشتم و بش پول میدادم

ی بار این حسابو گم کردم رفتم دوبار ازش طلب حلالیت خواستم و گفت هرچیزی که یادته رو پولش رو بده اشکال نداره

از اون روز به بعد من وسواس گرفتم هرچیزی که قبلا خریدم رو شک میکنم میگم نکنه پولشو ندادم و..حتی باعث شده فراموشی بگیرم

من قرض خرید میکردم از ی خانمی که بهم اعتماد داشت و حساب منو یاد داشت نمیکرد خودم مینوشتم و بش پول می ...

وسواس من فرق داشت

ولی درکل وسواس همون وسوسه شیطان هست باید بهش بی توجه باشی تا از بین بره

ان شاالله زودتر مشکلتون حل میشه 

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
سلام عزیزم خوبیپارسال آبله مرغون گرفته بودی جاشون خوب شد؟ چفدر طول کشید خوب بشه؟

سلام عزیزم 

من رفتم دکتر بم کرم داد همون موقع ولی تاثیر نداشت روی کمرم پوست اضافه شدن چندتا 

و تو صورتم لک سفید یکم گود شدن بااینکه دست نزدم