2777
2789

میگم من فهمیدم کیو میگه

یکی که امضاشم یه حکایته میگه حداقل سگ خودت باش یه سگی بوده داشته علف میخورده

اسمش یادم نیست دقیق

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

نکن خواهر 

اون خواستگارارو میدونی کی میفرسته؟؟؟ جن میفرسته 

همون جنی ک موکلش کردی برای انجام این دعا 

به همین راحتیام ولت نمیکنه اونم شریکه تو ازدواجتون و شاید تو نطفه ی بچه ی ایندتونم مشارکت کنه 

همین سه ما پیش شنیدم یکی از فامیلامون تو روستا دعا گرفته دخترش ازدواج کنه، و ازدواجم کرد و الان میگه وقتی خونه تنهاست یکی میاد پیشش(جن)  اینم میترسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربری qwzal اخاز و رمال هست..بشناسید..تلگرام ایدی میده ب اسم سیده زهرا..پول‌بنده خورد بلاک کرد.. ندید بهش..ب هیچکس اعتماد نکنید ب خصوص ایشون..تگش کنید...فرشته نجفی دهنوی اخاز خوزستانی.. لطفا پر بازدید کنید..تعلیم بشم ب درک ولی بگم‌بقیه رو تیغ نزنه..فرشته نجفی دهنوی حرام خور 

خوده پیامبرامون راه حل هایی دعایی با قران کریم دادن مثلا

طبق روایت های قرانی واقعا جواب میده

ایه 49سوره ذاریات رو بنویس تو برگه بنداز دور گردنت بختت رو باز میکنه خواستگار زیاد میکنه

و خوندن سوره یاسین ازدواجتو زودتر میکنه مثلا خدا ازدواجتو انداخته یکسال بعد با خوندن این سوره میشه 6ماه بعد مثال بودش

و به مدت 40روز ،هرروز گفتن 125تا ذکر یا لطیف

هر کدوم از این 3تا رو انجام بدی اوکیه ولی ایه رو حتما بنویس بنداز گردنت 

تو رو خدا دزدی نکن به والله مردممون گناه دارن به زحمت پول بدست میارن نکنین شما چطور پول دزدی میشینه به جونتون

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

دزدی خوب نیست نکن عاقبت ندارن من خیلی دلم به حال اون کاربری سوخت می‌گفت پول سهامش بوده که شما ازش اخازی کردی بخدا بدجور پاشو میخوری

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید