2777
2789
عنوان

بیاید یه سیاست زنانه یادتون بدم که تا ابد رو هر مردی جوابه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 89 پست
مثلا چند سال تازه قشنگتره اونجوری

اره قشنگه.مرد دلش گرم میشه.حس نمیکنه پیر شده

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اگه اینطوره خوش به حالته .. ۹۰ درصد اینطوری نیستن ..

..زن و مرد هردو باید باهم خوب باشن و بی ریا محبت کنن و بدون چشم داشت خوب باشن.. اونوقت هیچ وقت واسه هم تکراری نمیشن.. حتی ۵۰ سالم بگذره باز عاشقانه هاشون سر جاشونه..

تازه ما سنتی ازدواج کردیم.. اونایی که ادعای عاشقی مبکنن اما بعد ۶ماه برای هم تکراری میشن.. مشکل گذر زمان نیست. مشکل ذات درونی‌شونه چه مرد چ زن فرقی نمیکنه

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قشنگه.مرد دلش گرم میشه.حس نمیکنه پیر شده

دقیقا همینطوریه

واسه شوهر من بعد ۸ سال زندگی این موضوع هنوز قشنگ و شیرینه

..زن و مرد هردو باید باهم خوب باشن و بی ریا محبت کنن و بدون چشم داشت خوب باشن.. اونوقت هیچ وقت واسه ...

چقدر خوشم اومد ازتون😍😍مجردم خودم ولی ایشالا زندگیم مثله شما بشه وقتی ازدواج کردم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

درکل از نظر رواشناسی میگن نپرسی بهتره

اره دقیقا درسته میدونم.. اما گاهی هورمونام بهم میریزه و کودک درون ابله ام ازین سوالای چرت میپرسه🤣🤣

ن باور کن.. من این نیاز به خوش آمد گویی گرم و بغل کردن را حتی توی بابام میبینم به وفور.. بابا مامانم ...

خیلی تاثیر داره رو بچه ها

مامان بابای منم اینجوری بودن با اینکه بقول شما باز نیستیم مذهبی هستیم 

اما الان بچه هام نمیذارن باباشون بغل کنم 😂 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
دقیقا همینطوریهواسه شوهر من بعد ۸ سال زندگی این موضوع هنوز قشنگ و شیرینه

😍😍من جای شوهرت قند تو دلم اب شد.مرده حس حامی بودن میگیره نه فقط اسمی شوهر بودن

خیلی تاثیر داره رو بچه هامامان بابای منم اینجوری بودن با اینکه بقول شما باز نیستیم مذهبی هستیم اما ا ...

🤣🤣پسراتون؟

چقدر خوشم اومد ازتون😍😍مجردم خودم ولی ایشالا زندگیم مثله شما بشه وقتی ازدواج کردم

الهی آمممین عزیزدلم... امیدوارم خدا خودش یه آدم خووووب سر راهت بزاره که یه زندگی ساااالم داشته باشین باهم🤲🏻🤲🏻 هیچی سالم بودن و محبت بی ریا نمیشه

😍😍من جای شوهرت قند تو دلم اب شد.مرده حس حامی بودن میگیره نه فقط اسمی شوهر بودن

دقیقا منم نمیدونستم همین کار چقد قند تو دلش آب میکنه.. وگرنه طولانی تر بغلش میکردم🤣🤣🤣

خیلی تاثیر داره رو بچه هامامان بابای منم اینجوری بودن با اینکه بقول شما باز نیستیم مذهبی هستیم اما ا ...

😂😂بچه هاتون چندسالشونه؟

با خنده و شوخی بهشون بگو باباتون اول واسه من بودع بعد بابای شما شده و با زووور بغلش کن و همه باهم بخندین😍😂😂

الهی آمممین عزیزدلم... امیدوارم خدا خودش یه آدم خووووب سر راهت بزاره که یه زندگی ساااالم داشته باشین ...

مخلص شماییم