2777
2789
عنوان

بیاید یه سیاست زنانه یادتون بدم که تا ابد رو هر مردی جوابه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 89 پست
ای جانمم چه قشنگماهم ۸ساله عروسی کردیم. ۶روز دیگه بچه مون دنیا میادماهم قراره به زودی مثل شما سر اول ...

عشقتون پایدار عزیزم ایشالا که 120سال به پای هم عاشق و جوون بمونید پیشاپیش تولد هووتونم مبارک😂

خداروشکر گلمممنون عزیزممنم از خدا میخام در هر مرحله ای از زندگی که هستی بهترین ها نصیبت بشه در روح و ...

همچنین مهربون😍🫂🌼

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

العی آخه چرا؟؟امروز قبل اومدنش دعا کن از خدا بخواه که قلبشو مهربون کنه و وقتی رسید برو استقبالش.. نم ...

فک میکنم ریشه در کودکیش داره چون پدرشوهرمم همینجوریه 

خیلی امتحان کردم کلا از بوس و بغل خوشش نمیاد 

عشقتون پایدار عزیزم ایشالا که 120سال به پای هم عاشق و جوون بمونید پیشاپیش تولد هووتونم مبارک😂

مرررسی😂😍😍😍♥️♥️♥️

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

😐چشم گفتن دیگ چ کوفتیه

چشم گفتن! 

یعنی وقتی یه درخواست معقولی داره قبول کنی و بجای باشه بگی چشم . اینم باید توضیح بدن براتون؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

😐

بله؟😑

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خشبختیات پایدار عزیزم قدرش بدونمال ماها ک تو زرد دراومد

مرسی گلم. الهی خدا شوهر شماهم به راه راست هدایت کنه و اگه مشکلی دارین برطرف بشه و زندگی خوبی کنارهم داشته باشین🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

الهی بگردم عزیزم..با خدا حرف بزن و برای خوب شدن رابطه تون و زیاد شدن عشق و محبت توی شوهرت، دعا کن و ...

والا عزیزم من خیلی تلاش کردم تو این۱۰ سال ولی فایده نداشته‌دیگ خسته شم

ممنون گلم

🖤💔🙂
عالیه عافرین همیشه ادامه بده اینکارو.. گاهی حرفای عاشقانه هم بگو توگوشش.. من جدیدا میگم خوش اومدی خو ...

خیلی عالیه 😂😂😍😍😍و واقعا لازمه 

بنظرم کسایی که میگن شوهرم آدم نیست مشکلشون ریشه داره و باید تفاوت های همدیگه را بپذیرند و در کنارشم اینکارا رو بکنن که به دل شوهرشون بچسبه 

وقتی زن و شوهر از هم راضی نباشن خب مسلما اینکارا هم دلگرمی نمیده بهشون همه چی باید در کنار هم باشه ولی اینکارا میتونه ۷۰درصد مرد رو جذب کنه

وااای عالیه رابطه تون... خدا حفظتون کنه.. العی هرروز ساد و سالم تر و مهربونتر باشین باهم.. خیلی خوسح ...

قربونت برم گلم منم وقتی میبینم دونفر عاشق همن ذوق میکنما😂😍

شماهم عشقتون پایدار باشه عزیزم

قربونت برم گلم منم وقتی میبینم دونفر عاشق همن ذوق میکنما😂😍شماهم عشقتون پایدار باشه عزیزم

الهی آمین مرررسی😍♥️