2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز

87 بازدید | 10 پست

خانما یکی از اقوام ما هست که شوهرش مدام سرش داخل گوشی هست محال هست یکبار گوشیش خاموش بشه شماره  تمام دوستهاش از دوره ابتدایی و تحصیل و سربازی و بانک و همه همه رو هم داره مدام داره زنگ می زنه اینبر و اونبر مدام مشغوله به نظرشما که تجربه تون بیشتر از من هست طرف ریگی به کفشش داره ؟البته ناگفته نمونه رمز گوشی رو خانمش داره و‌خیلی حساسه مرتب چک می کنه ولی تا الان مورد خاصی ندیده.بنده خدا خانمش خیلی از خیانت می ترسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی ب خیانت نداره خیانت و رفیق بازی بحثش جداست کلا

بنظر من کلا مرد وزن رفیق باز کنسسسسلن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
چرا خوب نیست دلیلش چیه

دلیلش کاملا واضحه ادم رفیق باز بدرد زندگی نمیخوره اکثرا بارفیقاشه اولویت اوناهستن 

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
دلیلش کاملا واضحه ادم رفیق باز بدرد زندگی نمیخوره اکثرا بارفیقاشه اولویت اوناهستن

اره من دیدم بنده خدا خانمش خیلی اذیت هست.همش هم می گه مشکل از تو هست که با هیچ کس بگو بخند نداری من اجتماعی ام.۲۴ساعته سرش داخل گوشیه

اره من دیدم بنده خدا خانمش خیلی اذیت هست.همش هم می گه مشکل از تو هست که با هیچ کس بگو بخند نداری من ...

اجتماعی بودن بارفیق باز خیلی متفاوته فقط درصورتی اذیتت کننده نیست ک‌جفتشون رفیق بازباشن