2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوب شدین ؟بهترین؟همسر من ب امید خدا اوایل اردیبهشت عمل داره عملش لیزری هستشما لیزری عمل کردین؟

خدارو شکر بهترم.....بله لیزری عمل کردم....احساس میکنم ترشحات غیر عادی دارم ....باید برم دکتر ببینه ....میترسم خدای نکرده عفونی شده باشه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
خدارو شکر بهترم.....بله لیزری عمل کردم....احساس میکنم ترشحات غیر عادی دارم ....باید برم دکتر ببینه . ...

خداروشکر عزیزم

آنتی بیوتیک مصرف نکردین؟

هزینه اش برای شما چقدر شد؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خوب بوده عمل براتون؟و چقدر خونریزی داشتین ؟

اره راضیم .....خونریزی و درد قبل عمل واقعا افتضاح بود......الان فقط حس میکنم ترشح کش دار دارم....موقع خشک کردن متوجه شدم....میگم نکنه عفونت کرده باشه

اره راضیم .....خونریزی و درد قبل عمل واقعا افتضاح بود......الان فقط حس میکنم ترشح کش دار دارم....موق ...

نه انشالله ک‌چیزی نیست عزیزم شما چند وقت گرفتار بودین؟

کاربری دست دو نفر

وای هرروز اینجوری میشد؟

هر روز نه....مثلاً یه ماه خوب میشدم دوباره شروع میشد ...دوهفته خوب میشدم دوباره شروع میشد.....این اواخر دیگه بدتر میشد .....ولی شش ماه هر روز پماد و شیاف استفاده میکردم....