من تا حالا از کرم پودر استفاده نکردم همیشه ضدافتاب رنگی زدم الان گفتم یه کرم پودر خوب واسه عروسیا یا جاهای خاص بگیرم میخواستم بدونم خیلی با ضدافتاب رنگی فرق داره ؟ اصلا ارزش داره بگیرم یا همون ضدافتاب رنگی اوکیه؟
خدایی میدونم خیلی مسخرس سوالم ولی واقعا نمیدونم چون تا حالا نیاز ندیدم بگیرمش 🥲😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
راضی ام ولی واسه عروسیا کانتور و کانسیلر و اینا رو ضد افتاب بزنی خیلی مسخره میشه تمام ارایشم تکمیل و عالی اون کرم که اصل ماجراست رو بجاش ضد افتاب میزنم احساس میکنم بخاطر اونه اونقدر ارایشم بی روح میشه
راضی ام ولی واسه عروسیا کانتور و کانسیلر و اینا رو ضد افتاب بزنی خیلی مسخره میشه تمام ارایشم تکمیل و ...
خب بگیر یه رنگ متناسب با پوستت بگیر محشر میشه
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...