2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال آرایشی

79 بازدید | 22 پست

من تا حالا از کرم پودر استفاده نکردم همیشه ضدافتاب رنگی زدم الان گفتم یه کرم پودر خوب واسه عروسیا یا جاهای خاص بگیرم میخواستم بدونم خیلی با ضدافتاب رنگی فرق داره ؟ اصلا ارزش داره بگیرم یا همون ضدافتاب رنگی اوکیه؟

خدایی میدونم خیلی مسخرس سوالم ولی واقعا نمیدونم چون تا حالا نیاز ندیدم بگیرمش 🥲😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از صورتت راضی هستی نخر 

خب کرم پودر عیب صورتتو می‌پوشنه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

ضدافتاب رنگی نزن برا پوست بده ضدافتاب بیرنگ بگیر اگرم دوست داشتی روی بی رنگ ضدافتاب رنگی بزن

اگه پوستت سالمه زیاد لازم نیست

از طرفی محصولات کرمی مثل کانتور و رژگونه و... روی کرمپودر خیلی بهتر میشینه

سوالت مسخره نیست. هر چی برات کافیه همونو بگیر. ضد آفتاب چیز لازم و سالمیه. اگه احتیاجی به کرم پودر نداری نزن. من کرم BB می زنم. همون برام کافیه. کرم پودر سنگینه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

اتفاقا خیلیم خوبه ک کرم‌پودر نزدی تاحالا، منم همش ضدافتاب میزنم، ولی برند خوب و قیمت مناسب گابرینی رو پیشنهاد میکنم. قبلا ایزادورا هم میزدم بد نبود

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙

نه چرا سوالت مسخره باشه😊

به نظرم کرمپودر سنگینه کلا اگه روزمره بخوای همون جیزی که خودت داری بهتره ولی میتونی یه دفعه امتحانی یه برند خوب بگیری ببینی کدوم بهتره

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

اگه از صورتت راضی هستی نخر خب کرم پودر عیب صورتتو می‌پوشنه

راضی ام ولی واسه عروسیا کانتور و کانسیلر و اینا رو ضد افتاب بزنی خیلی مسخره میشه تمام ارایشم تکمیل و عالی اون کرم که اصل ماجراست رو بجاش ضد افتاب میزنم احساس میکنم بخاطر اونه اونقدر ارایشم بی روح میشه

راضی ام ولی واسه عروسیا کانتور و کانسیلر و اینا رو ضد افتاب بزنی خیلی مسخره میشه تمام ارایشم تکمیل و ...

خب بگیر یه رنگ متناسب با پوستت بگیر محشر میشه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...