2821
2789
عنوان

ماهی قرمز تنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست
منم ماهی ک گرفتیم عید دوتا گرفتم واسه دوتا پسرمواسه پسرکوچیکم مرد این یکی زنده موندحالا پسر کوجیکم ه ...

اخی چ با نمک..خدا اول گل پسراتو ‌و بعدم ماهیتونو محافظت  کنه انشاالله چقد خندم گرفت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره آخه یکی تو همین سایت گفت آبش رو عوض کنید و غذا ماهی ۳ تا ۴ بهش بدید میمونه بعد من آب جوشیده سر گ ...

افرین خوبه ولی اب جوشیده فک نکنم نیاز باشه همون اب شیر رو بزار یکساعت بمونه هم کفایت میکنه

واس ما دوسال زنده بود...دو تا عید سر سفره هفت سینمون بود

واقعا تعجب کردم ..پس ببین ما قبلا روش نگهداری زبون بسته ها رو نمیدونستیم ب کشتنشون‌ میدادیم..

اگه درست ازشون مراقبت کنی میمونن فقط باید ابش رو ک میخوای عوض کنی بزاری یکساعت توی ظرف بمونه تا کلر ...

اخی عزیزم‌ خدا از سر تقصیر پسر داییت بگذره..اگه میخاست بکشتشون‌چی‌کار میکرد ..آره پسر بچه ها همینجورن پسرم ۱۳ سالشه رفته بود نون ریخته بود براش..

جای خنک باشه و آبش عوض بشه ظرفش بزرگ باشه غذاهم بهش بده من تا پنج سال نگه داشتم غذا بهش هر روز دوتا ...

واقعا دستت درد نکنه میریزم براش نمیدونستم

واقعا تعجب کردم ..پس ببین ما قبلا روش نگهداری زبون بسته ها رو نمیدونستیم ب کشتنشون‌ میدادیم..

اب خنک

روزی دو تا دونه برنج پخته شده 

همونی ک خودمون میخوردیم 

ولی اینا مریضی میارن..

توی آکواریوم گذاشتیم... بقیه ماهی ها مریض شدن،🥲

.

اب خنکروزی دو تا دونه برنج پخته شده همونی ک خودمون میخوردیم ولی اینا مریضی میارن..توی آکواریوم گذاشت ...

آره خوندم حتی برا سیزده بدر نرید بریزید داخل رودخونه پس دلیلش این بوده..

2825
2823
2791
2779
2792