2777
2789
عنوان

ماهی قرمز تنگ

278 بازدید | 35 پست

ماهی قرمز تنگ من هنوز زندس.. آخه شوهرم اینا میگفتن زود میمیره ولی هنوز زنده و سرحاله.. وقتی میبینمش یاد اون فیلم سینمایی پاپیون میفتم با اون موسیقی ماندگارش.. زندانی ک از اون جزیره با جریان آب فرار کرد بعد رو آب داد میزد میگفت من هنوز زنده ام.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درست ازشون مراقبت کنی میمونن فقط باید ابش رو ک میخوای عوض کنی 

بزاری یکساعت توی ظرف بمونه تا کلر اب بپره 

من با این روش تا ۴ سال داشتم ماهی هام رو ولی بعدش پسرداییم رفته بود ب قول خودش نازشون کنه کشته بودشون😅

جای خنک باشه و آبش عوض بشه 

ظرفش بزرگ باشه 

غذاهم بهش بده 

من تا پنج سال نگه داشتم 

غذا بهش هر روز دوتا دونه برنج پخته میدادم 

برنجی که برای خودتون درست کردین ، میشورم که چربی و نمکش بره و میندازم برا ماهی 

واسه منم زنده ستو این ۳۱سال سنی ک دارم اولین باره زنده میبینم تا الان یه ماهی قرمزو

اره منم تا حدودی تعجب کردم‌ آخه اکثرا میمردن میرم در تنگه رو بر میدارم میگم تو هنوز زنده ای دخترم میگه مامان نگو گناه داره..

اره منم تا حدودی تعجب کردم‌ آخه اکثرا میمردن میرم در تنگه رو بر میدارم میگم تو هنوز زنده ای دخترم می ...

منم ماهی ک گرفتیم عید دوتا گرفتم واسه دوتا پسرم

واسه پسرکوچیکم مرد این یکی زنده موند

حالا پسر کوجیکم هربلایی بگی سر این ماهی میاره ک اینم مثل واسه خودش بمیره😂

هر اشغالی ک بگی پیدا میکنم از تو ابش

چندروز پیش دیدم آب تنگ قهوه ای شده دیدم شیرکاکائو ریخته تو ابش

پریشبم دیدم دوغشو ریخته اون تو😂😂

ماهیه فقط چ جون سختیه😂

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

واس ما دوسال زنده بود...

دو تا عید سر سفره هفت سینمون بود

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

اگه درست ازشون مراقبت کنی میمونن فقط باید ابش رو ک میخوای عوض کنی بزاری یکساعت توی ظرف بمونه تا کلر ...

اره آخه یکی تو همین سایت گفت آبش رو عوض کنید و غذا ماهی ۳ تا ۴ بهش بدید میمونه بعد من آب جوشیده سر گذاشتم یخچال بعد آبش عوض میکردم ولی غذا ندادم بعضی موقعها ک آبش گرمه میزارم یخچال بعد سریع وقتی آبش خنک‌ شد درش درمیارم خداروشکر هنوز مونده و سرحال..