2777
2789
عنوان

وااااای الان سرمو میکوبم تو دیوار

134 بازدید | 5 پست

همکارم رفتاری که تو  تاپیک قبلی گفتمو باز انجام داد سرناهار

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

ادامه دوستی با همچین شخصی توهین به شخصیتت حساب میشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بزن به مریضی بگو شب میترسم من مریض یهو حالم بدتر بشه تو نباشی بعدم خواهرانه میگم نزار شوهرت با دوستای مشروب خورش رفت امد کنه اونم شب تا صبح نمی‌خواستم دلتو بد کنم ولی دلم میسوزه میگم یکی از دوستام مثل شوهر تو بود فهمید دختر میارن این سه تا دوست مشروب میخورن ر ا ب ط....  بالاخره فرض کن چند تا پسر کنار هم الکی مشروب نمیخورن

خودتو بزن به مریضی بگو شب میترسم من مریض یهو حالم بدتر بشه تو نباشی بعدم خواهرانه میگم نزار شوهرت با ...

برا همین میگم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ممنون عزیزم

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             
برا همین میگم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ممنون عزیزم

آفرین ک اینقدر عاقلی بخدا الان ادما مریض شدن سر کوچک ترین حسادت دوستا زندگی دوستاشونو خراب میکنن زنای خراب سر چندلغاز پول حتی پول یک مانتو زندگی ها ب هم میریزن حواست خوب ب زندگیت باشه شوهرتم ترکش بده از مشروب ک هوس نکنه بعدبشه  بره پیش دوستاش