اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من خودمم تجربیامنگفتم دست نیافتنیه خواستم واقع بینانه نگاه کنههمکلاسی داشتم معدل کلش ۱۹ بود سر کلاس ...
عزیز کسی که فقط سرکلاس مسلطه یعنی فقط تشریحی بلده مشاور من میگه کسی تو مدرسه عالیه فقط تشریحی میخونه کسی تو کنکور موفقه که کنکوری و تستی و فراتر بخونه ایجور موفق میشه دوست شما حتما ایجور نخونده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز کسی که فقط سرکلاس مسلطه یعنی فقط تشریحی بلده مشاور من میگه کسی تو مدرسه عالیه فقط تشریحی میخونه ...
اون فقط یه مثال بود
واقعیت اینه که بیشتر بچههای تجربی پشت کنکور میمونن
جدای از اینکه باید کنکوری درست و حسابی بخونن
تجربی رقابتی بیشتره قبولیش سختتر میشه
نه به این معنا نه نشه و غیرممکن باشه
میشه ولی باید جدیتر بگیرن
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اون فقط یه مثال بودواقعیت اینه که بیشتر بچههای تجربی پشت کنکور میموننجدای از اینکه باید کنکوری درست ...
اره باید هر روز بخونی هر روز و تلاش زیادی کنی تا قبول بشی رشته های مثل ریاضی هم سخته ولی چون داوطلب کم داره راحته قبولیش ولی تجربی نه هر کسی از راه رسیده اومده تجربی باور کن نصف کلاس ما به این رشته علاقه نداشتن خب وقتی علاقه ندارین بکشید کنار که مایی که جون و دلمون وصله به این رشته راه برامون آسون تر شه
اره باید هر روز بخونی هر روز و تلاش زیادی کنی تا قبول بشی رشته های مثل ریاضی هم سخته ولی چون داوطلب ...
جامعه از تجربی بت ساخته
فکر میکنن اومدن تجربی و برفرض پزشکی آوردن از فرداش غرق تو پول و خوشبختیان درصورتی که تازه بعد باید شیش هفت سال بخونن تا بشن پزشک عمومی بعدش دوباره واسه تخصص بخون بعد جا بیوفتن کارشون خوب باشه تا به اون درآمد برسن
حالا از سختی درس و کشیکهای طولانی و غیرمنطقیش هم بگذریم
به نظرم چندسال بعد برعکس میشه تعداد تجربیها کم میشه چون الان اینا اومدن و دیدن وضعیت رو پسفردا دیگه به بقیه هی تجربی رو توصیه نمیکنن
جامعه از تجربی بت ساختهفکر میکنن اومدن تجربی و برفرض پزشکی آوردن از فرداش غرق تو پول و خوشبختیان در ...
نمیدونم تجربی که خیلی وقته وضیعتش همینه منکه واقعا پزشکی رو دوس ندارم خیلی زحمت داره خیلی باید اذیت شی رشته هایی مثل داروسازی یا فیزیوتراپی که کمتر با جو بیمارستان در ارتباطی رو بیشتر میپسندم دندون هم بازم بهتر پزشکی هس