من تا ماه چهارم همین بودم. سرم تقویتی بزن دمیترون بخور ضد تهوع. کاهو و لیمو و نمک من فقط میخوردم
زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر دکترت تجویز کنه دمیترون خوبه...من تا ۹ ماه تمام تهوع داشتم ...سرم بهم کمک می کرد البته دکترم تجویز میکرد در ماه چند تا میزدم ...چون وضعم خیلی خراب بود ...دمیترون ۳ تا میخوردم که باعث یبوست شدید شد... اگه تهوع شدید نیست ب ۶ بخور ....ناشتایی بيسکوئيت و نون خشک هم جوابه ....
منم از هفته هفتم تا ماه پنجم تهوع شدید داشتم و نه قرص دمیترون خوبم کرد نه هیچ چیز دیگه.خواهر باید تحمل کنی دوره اش سپری شه زیادم قرص و اینحور چیزا نخور عوارض داره.سعی کن بیسکوییت کم شیرین و خشک یا نون خشک کنار دستت باشه وقتایی که حالت تهوعت شدیده ازینا بخور
من انقد تهوع شدید داشتم که بیمارستان بستری میشدم بخصوص سر دخترام ...خیلی بد بود ...واقعا غروب که میشد دیگه مثل بچه ها درمون ه بودم و گریان ..هرروز سروم داشتم چون چیزی نمیخوردم انقد سروم زدیم که شوهرم یادگرفت چطور سروم و آمپول بزنه ....هیچ راه و چاره ای ام کمکم نکرد ...تااینکه دیگه تو شش ماه تموم شد ...باز بعدش انقد سوزش سر دل داشتم و ترش میکردم که همش بخاطر اون تهوع و بالااوردن داشتم
آب به ،یککوچولو همون لحظه یکجوری شاید کمکم میکرد
بیسکویت زیاد موثر نبود برای من ، اما بوی لیمو خوب بود و قرص ها هم زیاد موثر نبود من آمپول تهوع میزدم بازم موثر نبود الان که ممنوع شده دیگه ...باید تحمل کنی تا بگذره