2777
2789

افکارتو بنویس 

هرشب قبل خواب هرچی میاد تو ذهنت بنویس اصلا مهم نیس جمله بندی‌ و ایناش چطوره فقط بنویس تا ذهنت خالی شه

پیاده روی بکن خیلی بهت کمک میکنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماست میکنم وسواس رو از هر نوعی که دارید درمان کنید کاش گوش کنید کاش منم جدی میگرفتمش

بارها رفتم دکتر. داروهای مختلف رو امتحان کردم

دیشب بازم رفتم دکتر

این دفعه بهم پرفنازین و کلرودیازپوکساید و پرانول و فلوکستین داد. یعنی آروم میشم؟؟

مشکل شما چیه؟

من سالهاست وسواس دارم ولی هیچوقت اینقدر حالم بد نبوده

افکارتو بنویس هرشب قبل خواب هرچی میاد تو ذهنت بنویس اصلا مهم نیس جمله بندی‌ و ایناش چطوره فقط بنویس ...

مینویسم صدا ضبط میکنم لحظه‌ای آروم میشم باز دوباره افکار مزاحم توی ذهنم میاد. میترسم واقعا به خودم آسیب بزنم

میشه نشونه هاش بگی اینکه چیکار میکنی

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

مینویسم صدا ضبط میکنم لحظه‌ای آروم میشم باز دوباره افکار مزاحم توی ذهنم میاد. میترسم واقعا به خودم آ ...

ذهن آگاهیو تمرین کن 

بگو من. الان تو این جا و این لحظم و نمیخوام به این افکار فکر کنم 

دمنوش بابونه و گل گاوزبان بخور 

خوابتو درست کن شبا زود بخواب صبحا زود بیدار شو 

یه آزمایش بده کمبود ویتامین دی و آهن نداشته باشی 

اگه حس میکنی کم. خونی شروع کن به. مصرف قرص آهن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بارها رفتم دکتر. داروهای مختلف رو امتحان کردمدیشب بازم رفتم دکتراین دفعه بهم پرفنازین و کلرودیازپوکس ...

عزیزم حتما که بهتر میشی 

من افسردگی داشتم بعد تبدیل به چند نوع وسواس شد 

تمیزی فکری 

که فکریش آسیب زد بهم 

کاش از داروهام فاصله نمیگرفتم 

تراپی رو جدی میگرفتم 

دعام کن

ببین تاپیکام رو 

التماس دعا دارم همش 

جسمم درگیر نشده باشه

😔

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
میشه نشونه هاش بگی اینکه چیکار میکنی

میترسی به خودت آسیب بزنی

هی شک میکنی که نکنه این کارو کردم

نمیتونی به افکار مزاحمت غلبه کنی

هی مدام برای خودت دلیل و منطق میاری که نه من نباید این کارو بکنم ولی بازم فکرش ولت نمیکنه 

حرص و عصبانیتت رو میخوای سر بدن بیچارت خالی کنی

ذهن آگاهیو تمرین کن بگو من. الان تو این جا و این لحظم و نمیخوام به این افکار فکر کنم دمنوش بابونه و ...

مممنونم

آره فکر کنم کمبود ویتامین دی دارم

میترسم بهش فکر نکنم میترسم واقعا به خودم آسیب بزنم با اینکه میدونم اگه این کارو بکنم بعدش مثل سگ پشیمون میشم و عذاب وجدان ولم نمیکنه. میدونم اگه به خودم آسیب بزنم حالم بدتر میشه ولی بازم فکر آسیب زدن به خود ولم نمیکنه مدام توی سرم میچرخه

عزیزم حتما که بهتر میشی من افسردگی داشتم بعد تبدیل به چند نوع وسواس شد تمیزی فکری که فکریش آسیب زد ب ...

آره دقیقا وسواس و افسردگی خیلی بهم ربط دارن

امیدوارم که هیچ مشکلی برات پیش نیومده باشه نگران نباش به خدا توکل کن

من دارو زیاد خوردم تا حالا ولی هرکدوم عوارض بدی داشت و مجبور شدم قطع کنم متاسفانه و حالا حالم خیلی بده

مممنونمآره فکر کنم کمبود ویتامین دی دارممیترسم بهش فکر نکنم میترسم واقعا به خودم آسیب بزنم با اینکه ...

طبیعیه این افکار 

گاهی سراغ منم میاد و باید کنترل کنیم 

اصلا تاحالا فک کردی چرا باید به خودت آسیب بزنی؟؟ چون عذاب وجدان داری؟؟ چون عملکردت خوب نبوده؟؟

آره دقیقا وسواس و افسردگی خیلی بهم ربط دارنامیدوارم که هیچ مشکلی برات پیش نیومده باشه نگران نباش به ...

تاحالا پیاده روی کردی؟؟ 

یا یه هنری مثل خیاطی. طراحی. نقاشی. سفالگری. عکاسی انجام دادی؟؟ 

الان بهاره و هوا به ‌شدت عالی 

میتونی عصری یه فلاسک چایی و کیک ببری پارک بخوری 

همونجا مدیتیشن کن 

چشماتو ببند و خودتو آزاد فرض کن 

بذار صدای پرنده ها و صدای باد تورو غرق کنن 

میترسی به خودت آسیب بزنیهی شک میکنی که نکنه این کارو کردمنمیتونی به افکار مزاحمت غلبه کنیهی مدام برا ...

با یه تراپیست صحبت کن گل من

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂