2777
2789

امیدوارم این تاپیک ب درِ خیلیا بخوره و حاجت روا بشن

بچه ها ی شهیدی هست ب اسم شهید معماریان ک پای مادرشو شفا داده مادرش پاش شکسته بود شب عاشورا  میره ب خواب مامانش دستشو میکشه ب پاشو  میگه با دوستاش رفته بوده کربلا ی پارچه سبز از اونجا آورده ک میبنده پای مامانش تو خواب و مادرش از خواب ک بیدار میشه میبینه پاش خوب شده و اون پارچه سبز هم ب پاشه...

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شفافقط دست خداست،خجالت نمیکشید،؟؟؟؟

خجالت رو شما بکشین تو قرآن خدا دو جا گفته شهیدها زنده هستن و نزد خدا روزی میگیرن خانوم ب ظاهر روشن فکر شهدا و اهل بیت واسطه هستن

خوشحالم ک زیرو رو کشیدن بلد نیستم و چ خوب ک هر بار خواستم بد باشمو مثلِ خودشون رفتار کنم ذاتم پس زد اون بدجنس شدنو،چ ایرادی داره بذا بگن ساده اس اتفاقاً شیک بودن تو سادگیه💜🫅

این دقیقااشاعه ..........

اولاً ک اجازه بده حرفم تموم بشه بعد بپر وسط مثل قاشقِ نشسته در ثانی اول متوجه جایگاه شهدا پیش خدا باش و بعد دهنتو باز کن 

خجالت رو شما بکشین تو قرآن خدا دو جا گفته شهیدها زنده هستن و نزد خدا روزی میگیرن خانوم ب ظاهر روشن ف ...

توسل به اهل بیت بحثش جداست

از خواب  شفا گرفتن مسخره ترینه

خواب اسمش خوابه  مغز تعطیله اون وقت

شفافقط دست خداست،خجالت نمیکشید،؟؟؟؟

شهید چون پیش خدا ابرو داره واسطه قرار دادن 

چرا حمله میکنید

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

من وظیفه خودم دونستم ک بگم این مادر شهید پارچه رو حدود سی سال پیش میبره پیش گلپایگانی ک نمیشناسمشون کی هستن ولی انگار عالم بودن ایشون تائید میکنن صحتش رو و تربت اصل کربلا رو میدن بهشون و میگن با اون پارچه بذاره تو ی شیشه و روش آب بریزه و بده  ب مریضا و اونایی ک بچه دار نمیشن خیلیا ازش حاجت گرفتن خونشون تو قم هست آدرس هم داره هر کی خواست بگه بدم بهش شنیدم خانمای کن حجاب و بی حجاب رو نمیپذیره من نرفتم فقط کلیپ مصاحبشون رو دیدم

توسل به اهل بیت بحثش جداستاز خواب شفا گرفتن مسخره ترینهخواب اسمش خوابه مغز تعطیله اون وقت

خواب پیامه عزیزم

خواب راه ارتباط بین روح هاست 

روح مرده و زنده

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید