2777
2789

؟

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

تنها فایدش این بود افسردگیمو تنهایی تو خونم میگذرونم و کسی نمیزنتش تو سرم

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شر خونه ی بابام خلاص شدم. هرچی بخوام برام میخره 

معایب دارم افسرده میشم چون حس میکنم نمیتونم این زندگی را اداره کنم. چون حس میکنم اینجا یه زنذانه و تا ابد باید توش بمونم. خسته شدم از این شرایط

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

دور از همه مستقل و سرشار از آرامش زندگی میکنم بدون دخالت بقیه هرچی دوست داشته باشم میخرم 

معایبش هم دوری از همسرم برام سخته هر زمان که نیست 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

فایدش اینکه همیشه تو خونه تنهام وکسی بالا سرم غر نمیزنه 

ضررش هم اینکه سالم اومدم ولی الان با کلی قرص اعصاب آروم میشم

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
پیرم کرد💔

منم یه وقتایی دلم میخاد فرار کنم از همه چی

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

عذاب وجدان داده و راحتی

راحتی چون ی سری مشکلات خونه بابام داشتم ک خداروشکر تموم شدن

عذاب وجدان چون بخاطر بارداریم نمیتونم اونطور ک باید ب زندگیم برسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

تنها فایدش برای من این بود که اومدم یه خونه بهتر و جدیدتر و خودم شدم خانم خونه و از دست پدرومادری که دائم تو جنگ بودن و هیچوقت پول و نون نداشتن خلاص شدم .

ضرر هم کلا مغزم و جوونیم بود که به باد رفت ....به هرحال من که میخواستم پیر و عصبی بشم بهتر ک خونه شوهر پیر شدم حوصله نداشتم مجرد بمونم ک باخودم فک کنم حالا شوهرکردن چه چیز شاخیه که من بهش نرسیدم ، حداقل رسیدم و دیدم هیچ خبری نیس ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

زیاد نمیشه گفت دعوا آشتی ها خرید کادو ها. بارداری بچه به دنیا اومدن بالاخره. زندگی مثل هندوانه نبریده وقارچ نشده میمونه باید خود آدم راه روش پیدا کنه شیرینی تلخی داره