2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشتراش.ست ورزشی. کفش دستبند چرم و طلا ساعت ادکلن ست چرم پازل عکستون شاسی بزرگ عکستون

اینا خیلی خوبن ولی میخوام ی کادوی عشقولانه باشه😆 پارسال نامزد بودیم عکسامونو چاپ با قاب قلبی با باکس گل و ست چرم

ولی امسال اصلا نمیدونم چی بگیرم

❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤
اینا خیلی خوبن ولی میخوام ی کادوی عشقولانه باشه😆 پارسال نامزد بودیم عکسامونو چاپ با قاب قلبی با باک ...

پازل خوبه.یه باکس خوراکیم کنارش

من کاپشن خریدم با یه باکس خوراکی و چندتا کارت پستال و 101دلیل دوست داشتن

ساعتم خوبه ولی چون مارک استفاده میکنه من پولم نمیرسه😢

الهی اشکال نداره فدات مهم.اینه ب یادشی وگرنه رو هدیه ک قیمت نمیزارن.منم بهش گفتم ک.حقوق گرفت کارتشو بده برم براش یه چیزی بخرم.چون.ازخودم.ک مولی ندارم

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
اگه برات میخره شماهم باید یه چیز بخری حتی خیلی کوچیک اینجوری تو ذوقشونم نمیخوره

اره همیشه کادو میگیره تو مناسبتا تازه هر سری یجوری سوپرایز میکنه

پازل طرح خاصی منظورته؟

عکس دونفرتونو بده برات پازل درست کنن بهش کادو بده خودش کامل میکنه قاب میگره خیلی خوشگله.من واسه سالگردمون عکس دادم وگرنه پازل درست میکرد

الهی اشکال نداره فدات مهم.اینه ب یادشی وگرنه رو هدیه ک قیمت نمیزارن.منم بهش گفتم ک.حقوق گرفت کارتشو ...

اره راست میگی

خخخ کار درستی کردی😉😉