2777
2789

همکارام با اینکه آقا هستن به شدت خاله زنک هستن. و به همه میگن.

قبلا برای همکار دیگه ای پیش آمده بود تا مدتها سر زبان بود.

منم مجبورم ارائه بدم چون حضانت بچه ها را گرفتم و میخوام بیمه خودم بشن.الان نامه اش را نوشتم ولی ارجاع ندادم.

با رییس صحبت کن بگو نمیخام کسی از مسایل شخصیم مطلع بشه

رئیسمون خودش از همه بدتر بود.  من اسفند طلاقم ثبت شد. ایشون ۲ روز پیش بازنشست شدن. الان مدارک را آوردم که اون نباشه. 🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا این موضوعات در محل کار پنهان نمی مونه فقط بستگی به اخلاق و وجدان همکاران داره بخصوص فرد مسئول ...

به خدا چند سال پیش همکارمون جدا شد انقدر قضاوتش کردن.

من چند بار جلوشون ایستادم دیگه جلوی من چیزی نمی‌گفتند.

خانمها اسمشون بد در رفته. بعضی آقایون دست خانمها را از پشت بستند. 

خب وقتی اون رفته مشکل چیهمگ رییس جدیدم خاله زنکه

نه ولی پخش میشه.

باورتون نمیشه یک روز حالم بد بود پ بودم نشد کاری را انجام بدم از همکارم خواستم انقدر اخم و تخم کرد بعد گوشیم را گذاشتم رو ضبط و رفتم که یعنی برم خونه، چند دقیقه بعد برگشتم برش داشتم همکار پایین تر و معاون نشسته بودن پشت سر من حرف می‌زدند.  محیط کار شهرهای کوچک برای خانمها به شدت سمی هست

به خدا چند سال پیش همکارمون جدا شد انقدر قضاوتش کردن.من چند بار جلوشون ایستادم دیگه جلوی من چیزی نمی ...

باید محکم باشید

شما نمی تونید همه رو مدیریت کنید اما رفتار شما در برخوردشون خیلی تاثیرگذار هست

من هم همکاران مطلقه در محیط کارم دارم و واقعا می بینم که تفاوت رفتارشون در برخوردها چقدر موثره چون آدم های اطراف که یکی هستند. 

در کل خیلی هم بهشون محل ندید که فکر کنند مهم هستند