2777
2789

نزدیک تولدم گوشیمو دزد زد پدرشوهرم کادوی تولدم گوشی گرفت.

چون به فکرم بود واسم خیلی باارزش بود

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال پیش ولنتاین یه ساعت نقره همسرم برام خریدخیلی واسم ارزش داره.طلازیادگرفتم ازهمسرم ولی هیچی به اندازه اون ساعت بهم نچسبید😍😍😘

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

شوهرم برا تولدم عروس هلندي گرفت كه دستي بود و خيلي نازه هنوزم دارمش واقعا ارزش داشت واسم😍

منم واس ولنتاين گوشي شوهرم زدم ميخوام بخرم براش اميدوارم باارزش باشه واسش

شوهرم برام از کربلا دستبند وگردن بند آوردن

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
من بگم گرانترین و ارزشمند ترین کادو برا من چی بود نی نی یار قطع دسترسی میکنه اخه خخخخخخخخخ

نه دیگه تا اینجا اومدی باید بگی😊

شوهرم چندبار بهم طلا داده ولی خوب به نظرم ارزش هدیه به گرون بودنش نیست به اینه که چقدر آدم از اون هدیه خوشحال شه