2777
2789

نزدیک 8 ساله ازدواج کردم .هیچ وقت همسرم نیومده همینجوری بغلم که یا ببوستم .یا وقتی لباس قشنگ میپوشم ازم تعریف کنه بااینکه واقعا از همه خانومای اطرافش بهترم .خیلی از لحاظ احساسی کم اوردم هروقت هم بهش میگم میگه من که میگم که .درصورتی که هیچ وقت نگفته انگار همیشه یه مرزی بین خودش ومن کشیده منم چیزی نمیگم دیگه نمیخام محبت گدایی کنم ولی در درون خودم احساس کمبود میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبت کلامی نداره 

رفتارای دیگش چطوره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عزیزم گدایی چیه خیییلی از اقایون حداقل ۷۰ درصدشون محبت کردن و بلد نیستن یعنی تو خانواده اموزشی ندیدن در رابطه باهمسرشون ...با حرف زدن خواسته هاتو بگو تکرار تکرار تکرار

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

[QUOTE=378845800]عزیزم گدایی چیه خیییلی از اقایون حداقل ۷۰ درصدشون محبت کردن و بلد نیستن یعنی تو خانواده اموزشی ندیدن ... بله ولی من خودم میگم اگر من جاش بودم یه روزایی دلم برای زنم میرفت دلم میخواست بغلش کنم . اوایل خیلی سعی کردم از راه که میومد بغلش میکردم ولی اصلا یا نگرفت منم واقعا غرورم بیشتر اجازه نمیده .

محبت کلامی نداره رفتارای دیگش چطوره

تعریفی نداره .تایه اتفاقی توی خونه میفته فوری میگه تقصیر توبود؟ نمیدونم چرا اصلا منوقبول نداره درصورتی که از همه لحاظ از خودش حتی بهترم .همش میخواد منو خورد کنه .خیلی دلم ازش پره 

تعریفی نداره .تایه اتفاقی توی خونه میفته فوری میگه تقصیر توبود؟ نمیدونم چرا اصلا منوقبول نداره درصور ...

محدودیت نمیکنه ؟ درآمدش خوبه؟ دست و دل بازه ؟ 

کلا بدی هاشو یک طرف بزار خوبی هاشو یکطرف ببین کدومش سنگین تره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

تعریفی نداره .تایه اتفاقی توی خونه میفته فوری میگه تقصیر توبود؟ نمیدونم چرا اصلا منوقبول نداره درصور ...

عزیزم دیگه این خصوصیت اخلاقیش و ذاتش اینه فک نکنم عوض شه شاید مقطعی فیلم بازی کنه ولی دوباره همون آدم میشه،همه آدما ی مشکلی دارن دیگه جز سازش و پذیرفتن چاره ای نیست،یا باید بخاطر کوچکترین مسایل جدا شد یا این تفاوتارو پذیرفت و خودت رو اعتماد بنفست کار کنی

محدودیت نمیکنه ؟ درآمدش خوبه؟ دست و دل بازه ؟ کلا بدی هاشو یک طرف بزار خوبی هاشو یکطرف ببین کدومش سن ...

والا فقط نماز باید بخونیم و حجاب داشته باشیم .درامدش خوبه ولی اصلا دست ودلباز نیست من خودم سرکار میرم همه هزینه هام باخودمه .خوبیش اینه که مطمینم خیانت نمیکنه هیچ وقت چون نه اخلاق خوبی داره که کسی جذبش بشه نه پول خرج میکنه .میگم من همه این مشکلات رو باهاش دارم هردفعه از یه چیزیش خسته میشم ولی امروز واقعا حس کردم خیلی کم اوردم .