2777
2789
عنوان

پیشنهادتون برای کسی که میخواد برای اولین بار آشپزی کنه چه غذاییه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 43 پست
زرشک پلو مرغ بوی زحم مرغ رو بگیری دیگه بقیه ش راحته اونم لازمش این زمان پخت مرغ داخلش برگ بو هویج پی ...

ممنون.

مرغ رو آب‌پز میکنم

پیاز رو تو روغن تفت میدم تا زرد شه

مرغ رو میذارم تو ماهیتابه سرخ شه،رب رو هم اضافه میکنم،

یکم بعد یکم آب میریزم میذارم جا بیفته...

اینطوری درسته؟

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم بیام بنویسم ماکارونی دیدم نوشتی بجز ماکارونی 😂دیگه کسی بدتر از من من نیست، من ماکارونی و ع ...

😂عدس پلوی ساده بلدم با گوشت چرخ کرده چه فرقی داره

سبزی پلو با ماهی که خیلی سخته

ساده ترین غذایی ک دوستداریوقتی میخوری لذت میبری عرق میشینه روپیشونیت اونودرست کن خیلی حال میکنی باخو ...

عذای ساده دوست ندارم عذا هایی که مندوست دارم رو مامانمم بلد نیست بپزه

کتلت

رنده کردن سیب زمینی

گوشت چرخ کرده

یکم پیاز

مخلوط کردن اینا با تخم مرغ

و سرخ کردن،

درسته؟

رنده کردن سیب زمینیگوشت چرخ کردهیکم پیازمخلوط کردن اینا با تخم مرغو سرخ کردن،درسته؟

آره ترکیب ی بسته گوشت چرخ‌کرده، سیب زمینی سه تاکتلت و ی پیاز به اضافه نمک فلفل زردچوبه به اضافه یه عدد تخم مرغ برای ترد شدن اگر آرد سوخاری داری بریز توکتلت اگر نه بزارنیم ساعت ت یخچال بمونه بعدسرخ کن

ممنون.مرغ رو آب‌پز میکنمپیاز رو تو روغن تفت میدم تا زرد شهمرغ رو میذارم تو ماهیتابه سرخ شه،رب رو هم ...

من این مدلی میپزم 

اول مرغ رو فقط با آب میذارم چند دقیقه بپزه تا بالاش کف جمع شه 

بعد اون کف رو میریزم مرغ رو تمیز میکنم 

تو ی ظرف زردچوبه و کمی نمک میریزم و می مالم به مرغ و خوب دو طرفش رو سرخ میکنم 

بعد تو تابه با روغن کم رب تفت میدم و ادویه میزنم رنگش که باز شد یکمی آب اضافه میکنم و کمی که غلیظ شد مرغ ها رو میذارم توش بعد پیاز و فلفل و هویج و برگ بو اضافه میکنم تا بپزه 

ی روش دیگه اینکه اون مرغ رو کفش رو میگیرم بعد دوباره میذارم با ادویه  و فلفل و هویج و پیاز و برگ بو بپزه کامل که پخت 

میذارم کنار بعد ریش ریش میکنم و تو روغن تفت میدم و حتما بهش زعفرون اضافه میکنم 

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
لوبیا پلوعدس پلو قاطی پلو کلا هم خوشمزس هم اسونمن اولین غذایی ک پختم اش بود ابتدایی بودم یادمه

چه زوووود

قاطی پلوچیه

آره ترکیب ی بسته گوشت چرخ‌کرده، سیب زمینی سه تاکتلت و ی پیاز به اضافه نمک فلفل زردچوبه به اضافه یه ع ...

مممنون عزیزم سیوش کردم.

سه تا کتلت چیه