2777
2789
عنوان

چطور به خاستگار جواب منفی بدیم

593 بازدید | 69 پست

به خواستگاری که مستقیما به خودمون میگه تو تنهایی،نه به خانواده(منظورم پیشنهاد از طرف مامان پسره و خواستگاری سنتی) به خود پسر که خیلی راحت میشه نه گفت و اصلا جواب نداد

وقتی کلا نظرمون منفیه و میخوایم قاطع نه بگیم چجوری بگیم،

جمله نه من قصد ازدواج ندارم نگید اینو بلدم؛😂

یجوری که طرف ناراحتم نشه و تو ذوقش نخوره

اگه ایده ای واسه زمانی که جواب مون مثبته دارین هم بگین شاید بعد ها جایی به دردم خورد 

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

سوال من هم هست لایک کنید گفتن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بگو استخاره کردیم بد اومده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال من هم هست لایک کنید گفتن

واسه اولین بار یکی به شخص خودم تو تنهایی گفت اگه جلو جمع بود جمع رو ترک میکردم. منو کشوند تو تنهایی خیلی جدی و با ذوق و شوووووق گفت و انگار کلی ام برنامه ریزی کرده بودن من انقد خزعبلات تحویل شون دادم که دارم آب میشم از خجالت؛گفتم نه!!!دیگه حرفشم نزنید،من ۱۸ سالمه،از نظر شما سن ازدواجمه؟

واااای چقد شعررررر😭مقصر خودمم نبودما نشسته بودم تلویزیون میدیدم نگو مهمون اومده. از اتاق اومدم بیرون دیدم مهمونمون داره میره بالا یهو منو کشید کنار و..

هیچی فقط بگو ما با هم مشورت کردیم جواب مون منفیه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

واسه اولین بار یکی به شخص خودم تو تنهایی گفت اگه جلو جمع بود جمع رو ترک میکردم. منو کشوند تو تنهایی ...

خیلی زوده تا ۲۴ صبر کن

هیچی فقط بگو ما با هم مشورت کردیم جواب مون منفیه

کقنی واسه اولین بار میگه. باخودش میگه من پیشنهاد نداده تو کی نشستی مشورت کنی

تو روحت😂

والا دایی من به همه دخترا می‌گفت استخاره کردیم بد اومده😁😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بگو استخاره کردیم بد اومده

متوجه تاپیکم نشد کسی

منظورم این بود که وقتی یه خانم مسن یهو واسه بار اول این موضوع رو با خودت تو تنهایی مطرح میکنه و به شخص خودت میگه اول نه خانواده چطور مستقیم نه بگیم 

کقنی واسه اولین بار میگه. باخودش میگه من پیشنهاد نداده تو کی نشستی مشورت کنی

باید بگی نیاز به فکر و مشورت دارم تا بعدا جواب بدم