2777
2789
عنوان

چطور به خاستگار جواب منفی بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 69 پست
اخ چقدر خنک شد با جوابت قرمزش کردی ایشالا بهترینا سرراهت قرار بگیره عزیزم

مرسی ازت بابت وقتی که گذاشتی🤩

ازون روز با هیچکی راجب این مسئله حرف نزدم به مامانمم نگفتم حتی؛ واسه همین اون مسئله و حرفای خودم تو ذهنم هضم نشده باقی مونده بود.. باید با یکی حرف میزدم🫂

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه‌ دمتگرم. قشنگ معلومه ازت خیلی بلدی😂🌹

نمیدونم تعریف کردی یا تخریب کردی 😂😂😁

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه اونکه نه، بهانه های دیگه بیاره..

چی مثلا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خدارو خوش میاد واقعا ؟؟ هم جمله دروغ ، هم انداختن گردن خدا و قرآن، هم بد بین کردن مردم به قرآن و خدا ...

😐 

مثلا سن رو بهونه کنه، بگه من سن زیاد یا هم سن دوس دارم... یا شغل رو، اگه کار آزاد داره بگه من کارمند ...

میگه اصلا قبل اینکه بخوان بیان چی‌بگم مثلا سن بالاها میان میگن میخوایم بیایم خونتون

میگه اصلا قبل اینکه بخوان بیان چی‌بگم مثلا سن بالاها میان میگن میخوایم بیایم خونتون

خب همون دیگه، بگه سن بالا دوس ندارم، میخوام همسن باشیم. 

یا اصلا همون که خودش گف بگه 18 به نظرم کمه برا ازدواج ،فعلا برنامه‌های دیگه ای دارم و قصد ازدواج ندارم. 

یا برا این بنده خدا طرف خارجه، بگه من میخوام کنار پدر مادرم زندگی کنم. قصد مهاجرت ندارم. 

مثلا سن رو بهونه کنه، بگه من سن زیاد یا هم سن دوس دارم... یا شغل رو، اگه کار آزاد داره بگه من کارمند ...

درسته