2777
2789
عنوان

چطور به خاستگار جواب منفی بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 69 پست
این رکککککک تر ازون حرفاست که بشه با یه جمله غیر مستقیم ردش کرد😂بالاتر و صفحه قبل گفتم قضیش رو

پس اگر رک هست مث خودش باش

اصولی که من میخوام تو زندگی اجرا کنم در کنار اقازاده شما امکانش نیست و من ترجیحم اینه با فرد مورد نظرم تا ۶۰ درصد اتفاق نظر داشته باشیم

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

اول گفتم بابام راضی نیست، یه سری گفتم ازدواج فامیلی خوشم نمیاد، باز گفتم شغلش رو نمیپسندم، یه بار گف ...

اهاا

خب مشکل من این‌چیزها نیست شرایط طرف خوبه از همه لحاظ من اصن نمیخوام ازدواج کنم

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگر رک هست مث خودش باشاصولی که من میخوام تو زندگی اجرا کنم در کنار اقازاده شما امکانش نیست و من ت ...

خب مشکل من اصلا پسرش نیست پسرش با هر دختری ازدواج کنه قطع به یقین خوشبخت میکنه دختره رو..

من اصلا نمیخوام ازدواج کنم..

خب مشکل من اصلا پسرش نیست پسرش با هر دختری ازدواج کنه قطع به یقین خوشبخت میکنه دختره رو..من اصلا نمی ...

چرا خب 

بذار روتو کار کنیم به نظرم 😂😌🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چرا خب بذار روتو کار کنیم به نظرم 😂😌🫶

😂😂

من صد هاااا دلیل دارم

یکیش این که ۱۸ سالمه

شاید اگه ۲۴ ۲۵ بودم بهش فک میکردم ولی دلیل های دیگه ام داره بر فرض محال بهش فکرم بکنم بابام اصن ازینا خوشش نمیاد..آدمای خوبین..ولی مامان باباش سواد  ندارن..یکم ساده ان و..بابامم خانواده خیلی براش مهمه؛مثلا ترجیح میده یه خانواده فرهنگی باشن‌‌..

😂😂من صد هاااا دلیل دارمیکیش این که ۱۸ سالمهشاید اگه ۲۴ ۲۵ بودم بهش فک میکردم ولی دلیل های دیگه ام ...

دختر خوب خانواده خوب میتونه خانواده کم سواد ولی پخته و دنیادیده هم باشه ها 

از من به تو نصیحت که نه ولی دلی خواهرانه کیس خوب رو کامل ته و توشو در بیار به راحتی رد نکن فقط همین 

دختر خوب خانواده خوب میتونه خانواده کم سواد ولی پخته و دنیادیده هم باشه ها از من به تو نصیحت که نه و ...

کاملا متوجه ام،اینام دقیقا همینطورن‌.. فامیل نزدیکیم. میدونم پسره چقد آقاست.. ولی سن مناسب و البته آمادگی روحی مناسب چیزای کمی نیستن..

دختر خوب خانواده خوب میتونه خانواده کم سواد ولی پخته و دنیادیده هم باشه ها از من به تو نصیحت که نه و ...

بابای من خیلی سخت میگیره مطمئنم

البته راجب من این حرفا رو نمیزنه،و معتقده که خیلی هم اسون گیره! ولی کیس مورد نظر حتمااااا باید سید باشه چون سیدیم و از یک خانواده فرهنگی حداقل در سطح خود بابام باشن،اینا فقط معیار های بابامن..بعد فک کنین یکی این شرایط رو داشته باشه و مورد پسند منم باااشه...

کاملا متوجه ام،اینام دقیقا همینطورن‌.. فامیل نزدیکیم. میدونم پسره چقد آقاست.. ولی سن مناسب و البته آ ...

بله همینطوره که میگی 

سنت خیلیم مناسبه 😌🫶

اینا که میگن بچه ای مطمئن باش خودشون کلی گیرو گور دارن 

برو با یه روانشناس مطرح کن همه چیو

بذار اون بهت بگه اماده ای یا نه اگر نیستی چرا نیستی و کدوم قسمتت اماده نیست 😅

حالا نه که بگم این کیسو بچسب ول نکنا 

ولی توسنی هستی که خاستگار زیاد میاد سرسری ردشون نکن

بگو استخاره کردیم بد اومده

خدارو خوش میاد واقعا ؟؟ هم جمله دروغ ، هم انداختن گردن خدا و قرآن، هم بد بین کردن مردم به قرآن و خدا... خب این چکاریه واقعا....

چرا آخه 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بابای من خیلی سخت میگیره مطمئنمالبته راجب من این حرفا رو نمیزنه،و معتقده که خیلی هم اسون گیره! ولی ک ...

اخی سیدی عزیزدلم❤️الهی که بهترینا برات اتفاق بیفته🫶

بله همینطوره که میگی سنت خیلیم مناسبه 😌🫶اینا که میگن بچه ای مطمئن باش خودشون کلی گیرو گور دارن برو ...

وااای نه واقعا حالم بد میشه ازین که سن ازدواجم باشهههه 

من هنوز بچگی نکردم حتی،کلی رویای دیگه دارم که باید تو مجردی انجامشون بدم..

بذار به غلط هم شده به این فک کنم که سن ازدواجم نیست..

شما چن سالتونه؟