2777
2789
عنوان

سوال دارم درمورد باشگاه

193 بازدید | 25 پست

دوستان من قبلایه مدت بدنسازی میرفتم وولش کردم یه مدت الان مجددمیخوام برم باشگاه حالا یکم اضافه وزنم دارم میگم همزمان هم ایروبیک برم هم بدنسازی خوبه لاغرمیکنه؟ مثلاسه روز بدن سازی دوروز ایروبیک یااینکه بعضی هامیگن ایردبیک کارکن بعدش بدنسازی شماتجربه ای دارید ممنون میشم بگید

قد و وزنت چنده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بدنسازی بهتره 

چون به بدنت فرم میده و تقویت عضله هم انجام میده اگر برنامه مناسب داشته باشی یه لاغری خیلی خوب می تونی داشته باشی منتها با سلامتی و حفظ زیبایی بدن اما ممکنه دیر تر به نتیجه برسی چون باید یه مدت کار کنی که بدنت بیوفته روی چرخه چربی سوزی و عضله سازی

ایروبیک هم خوبه و خب فکر کنم زودتر لاغر شی 

اما یکی رو انتخاب کن و برو ، چون اگر هر دو رو بخوای بری یهو به بدنت شوک وارد میشه و خسته میشی 

دوستان این چیزایی که گفتم صرفا بر اساس تجربه خودم بوده و البته اینکه من کلا ورزش بدنسازی رو بیشتر دوست دارم پس مربی های عزیز نریزید سرم😂🤭

قدم ۱۵۵ وزنم یکم‌زیادشده ۶۱

خیلی اضافه وزن نداری

بدنسازی برو عضله هاتو تقویت کن در کنارش رژیم بگیر...

ایروبیک هم بری باید رژیم بگیری ولی باتوجه به اینکه خیلی اضافه نداری کار با دستگاه خوبه

کربو هیدرات کم بخور پروتیین بیشتر

قندو حذف کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
به نظرم بدنسازی بهتره چون به بدنت فرم میده و تقویت عضله هم انجام میده اگر برنامه مناسب داشته باشی یه ...

مرسی عزیزدلم بابت راهنمایی کاملت خیلی لطف کردی🥰❤️

نه میگفت از بدنسازی توقع کاهش وزن نداشته باشین

مربیت خیلی بی سواده😅

چیزی که بدنو لاغر یا چاق میکنه میزان کالری دریافتیه نه نوع ورزش

نقصان کالری داشته باشی با پیاده روی ام لاغر میشی فقط عضلاتت قوی نمیشه 

چشم مرسی عزیزم بابت اطلاعاتی ک بهم دادی🥰❤️

مسیرت سبز💚✨️