دوستان من قبلایه مدت بدنسازی میرفتم وولش کردم یه مدت الان مجددمیخوام برم باشگاه حالا یکم اضافه وزنم دارم میگم همزمان هم ایروبیک برم هم بدنسازی خوبه لاغرمیکنه؟ مثلاسه روز بدن سازی دوروز ایروبیک یااینکه بعضی هامیگن ایردبیک کارکن بعدش بدنسازی شماتجربه ای دارید ممنون میشم بگید
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
فدراسیون هرکی رفته ازمون داده یه مدرک مربی گری براش صادر کرده همه شدن مربی درجه ۲ و ۳ بدون ذره ای علم و تحقیق🤦🏻♀️😂
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
میگم واسه گذشتن روز مره اگ دوتاشو باهم برم ضرری میرسه ب بدنم ؟
به نظرم دچار بیش تمرینی میشی و زود جا میزنی
به جای ایروبیک یوگا برو
چون انعطاف و سلامتی مفاصل هم در کنار چیزای دیگه تو میانسالی و سالمندی مهمه
من ۳ روز بدنسازی کار میکنم ۲ روز یوگا
حتی یوگارو تو خونه هم میتونی انجام بدی اصلا سخت نیس
باشه پس همینکارو میکنم عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی موفق باشی گلم❤️🌷
خواهش میکنم عزیزم..
همچنین💗