2777
2789
عنوان

سوال دارم درمورد باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شمامربی هستید؟

نه عزیزم سالهاس ورزش میکنم 

و کلا سعی میکنم مطالعه داشته باشم در این مورد

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دقیقا تعجب کردم منم

مربی میشناسم که ۱۴۰-۵۰ کیلو بوده الان شده ۹۸ کیلو

با همین بدنسازی و رژیم ...

فدراسیون هرکی رفته ازمون داده یه مدرک مربی گری براش صادر کرده همه شدن مربی درجه ۲ و ۳ بدون ذره ای علم و تحقیق🤦🏻‍♀️😂

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
میگم واسه گذشتن روز مره اگ دوتاشو باهم برم ضرری میرسه ب بدنم ؟

به نظرم دچار بیش تمرینی میشی و زود جا میزنی

به جای ایروبیک یوگا برو 

چون انعطاف و سلامتی مفاصل هم در کنار چیزای دیگه تو میانسالی و سالمندی مهمه 

من ۳ روز بدنسازی کار میکنم ۲ روز یوگا

حتی یوگارو تو خونه هم میتونی انجام بدی اصلا سخت نیس

به نظرم دچار بیش تمرینی میشی و زود جا میزنیبه جای ایروبیک یوگا برو چون انعطاف و سلامتی مفاصل هم در ک ...

باشه پس همینکارو میکنم عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی موفق باشی گلم❤️🌷

باشه پس همینکارو میکنم عزیزم ممنون ک وقت گذاشتی موفق باشی گلم❤️🌷

خواهش میکنم عزیزم..

همچنین💗