2777
2789

🤣🤣🤣🤣دلم میخواد دوستی خاک بریزم تو سرم 

حیف که پولدار نیستم و الا گوشیمو آتیش میزدم 😪تف تو مغزم واقعا شرف خودمو بردم 🤣

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چی بوده عزیزم حالا گذشته دیگه بهش فکر نکنید با یک تاپیک که کسی بی آبرو نمی شه عزیز !

هیچی چیز خاصی که نیست ولی موقع عصبانیت یا ناراحتی تاپیک زدم هرچی تو مغزم بوده ریختم اینجا 😵‍💫

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

حق داری تازع واردی ب سرزمین عجایب عادت نداری

تاپیک های بقیه رو نمی‌گم 

مال خودمو میگم 

میگم کاش موقع عصبانیت یکی گوشیمو می‌گرفت نمی‌ذاشت بیام تو این سایت هرچی تو مغزمه بگم شرفمو بزنم نوک چوب 🤣

عادت میکنی یکم صبر کن😂😂😂

فکر کنم متوجه نشدین 

تاپیک های خودمو گفتم که بابت زدنشون پشیموم

نه تاپیک های بقیع

آها اوکیفکرتو درگیر نکن اینجا سرزمین‌ عجایبه

کاش می‌تونستم پاک کنم بعضیا رو 

حیف که نمیشه

میشه که یه روز در میون لینک یکی از تاپیکاتو بده نی نی یار برات پاک کنه

چطوری ؟ 

بلد نیستم 

واییییییی منممممم

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

واییییییی منممممم

🥲🥲🥲پس تنها نیستم 

شوهرمو بیدار کردم بهش میگم حلالم کن ازت غیبت کردم دو سه بار آبروتو بردم تو نی نی سایت 🤣🤣🤣🤣🤣