2777
2789

چند ساله تاپیک میزنم که با یه خانوم مثل خودم متاهل و بچه دار دوست شم انقد منفیه برداشت ها و نگاه ها که فقط مرد هست که بهم درخواست دوستی میده، حتی تا دم کوچه آدمم حاظزن بیان از یه شهر دیگه ولی امان از همجنش خودمون، مگه من گفتم خونه هم بریم که قضیه رو جنایی میکنین بعضیا؟ من نه زن خرابم نه دزدم نه شیاد، نه نشناخته خونه کسی میرم نه نشناخته کسیو خونم راه میدم، از پشت کوه نیومدم نتونم تشخیص بدم راست و دروغا رو... به سرحدی از تنهایی و داغون بودن رسیدم دیگه بریدم،، 😭😭😭😭😭💔💔چقد راحت بعضیا دل میشکنن، من فقط گقتم مجازی دوست شیم مطمئن شدین من آدم درستی ام قرار بزاریم پارک قدم بزنیم، شماها زن نیستین؟ تنهایی نمیکشین تو زندگیتون؟ اصلا نیاژ نمیبینین با یه همجنستون تو شهری که ساکنین دوست شین؟ 

ماشالله خصوصیای همین سایتو برملا کنن کرور کرور زن و مردمتاهله که یواشکی میچتن اونوقت من بدبخت که 15 ساله تو کرج از تنهایی پوسیدم حق ندارم با یه همجنسم دوست شم؟ 

مستقیم از خداوند کمک بگیر و به خودش توکل کن

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من مشهدی ام اگه بخوای میتونیم صحبت کنیم

قربونت برم گلم. دوست خوب مجازی انقد دارم، یکی از یکی ماه تر، چند ساله، بدون اینکه حضوری تاحالا همو دیده باشیم، از همین سایت هم دوست شدیم،ولی خب آدم دلش میخواد گاهی با دوستش قرار بزاره همو ببینن برن بیرون درددلی... من وقتی با یه خانوم میگم میخندم انقد روحیه ام بهتر میشه، با شوهر هر حرفی نمیشه زد. 

مستقیم از خداوند کمک بگیر و به خودش توکل کنبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر ...

چرا فارسی؟ خدایی نکرده عربیش تاثیر بیشتروبهتری میذاره؟ منبع داری واسه حرفات گلم؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

سخته عزیزم تنهایی سخته خیلیا تو جمعیت زیاد هم تنهان

غمگین میشی مخصوصا وقتی وقتی شخصی همسوی تفکراتت نیست ولی زیاد مسئله رو بزرگ نکن برا خدت 

شما به پخش انرژی مثبتت به دنیا ادامه بده، خدا که هست!!! 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

عه کرجی، کرج که خوبه تا پارک سرکوچه بری پراز خانمن که باهاشون هم صحبت بشی

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
قربونت برم گلم. دوست خوب مجازی انقد دارم، یکی از یکی ماه تر، چند ساله، بدون اینکه حضوری تاحالا همو د ...

درسته عزیزم. ولی ندیده نشناخته کسیو وارد زندگیت نکن ما زنا بیشتر از همجنسامون ضربه میخوریم

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

مستقیم از خداوند کمک بگیر و به خودش توکل کنبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر ...

اصلا از اینجور حرفا خوشم نمی یاد. خدا رو قبول دارم ولی بقیه ها رو نه. ضمنا این اعتقادات خیلی شخصی و خصوصیه.