یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره خب بلاخره چهره ی مشهوری خیلیا دوسش دارن دو گانه س هم طنز بازی میکنه هم منفی و مثبت خخخ ولی ...
در مورد اینکه بازیش خوبه حرفی ندارم بله خب خوبه شغلشه باید بلد باشه اگه بلد نباشه که انتخابش نمیکنن ولی میگم کاش چهره های جدیدم ببینیم چون باور نقش برام سخت و تکراریه من کمتر سریال ایرانی میبینم شاید دلیلش همین چهره های تکراریه فکر کنم 🤔
خانوم معلم 👩🏼🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁
جواد عزتی چهره تکراری بسه خسته شدم انقدر تو این همه فیلم نقش یک دیدمش یکی این یکی شهاب حسینی یه کم م ...
اتفاقا من داشتم وحشی که نگاه میکردم به این حرف شما فکر کردم ولی نه از نگاه شما ..گفتم چهار تا بازیگر خوب مثل همین جواد تو تمام سریالها و فیلم ها باشه بسه ..ازربس قشنگ بازی میکنن ..
ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
شخصیت بازیگرا بنظر من طبیعیه که در تزلزل باشه ما یه فیلم میبینیم تحت تاثیر قرار میگیریم ولی اونا چند ماه درگیرش هستن و بازیش میکنن تازه برای اینکه رئال درآد و طبیعی باید باور کنن اونی که هستن نیستن بلکه اون نقش هستن
خانوم معلم 👩🏼🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁