همین چند دقه پیش خوشحال بودم برا تعطیلی فک کردم بارونی چیزیه این چیه اخه😐 اسمون قرمزه قرمزه هوا کثیف خونمون خیلیییی بوی خاک میده انگار کلت زیر خاکه، نکنه قیامت شده😐😂 بادم میاد چجور تا حالا همچین چیزی ندیده بودم در این حد
با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🥺عزیزم . از این دسگاها که هوای خونه رو تمیز میکنه بگسرین اسمشو نمیدونم
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
🥺عزیزم . از این دسگاها که هوای خونه رو تمیز میکنه بگسرین اسمشو نمیدونم
تهویه؟
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
لرستانم،همین صبح داشت یکم بارون میومد فکر کردم برا همین تعطیل کردن قراره بارون بیادچنان گرد و خاکی ت ...
اینجا انقده بارون میاد یکی دوساله. چن روز پیش همه جا گل بود رپ شیشه ها انگار خدا داشت هوای شهرو میشست هرچی کثیفی بود ریخت زمین
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚