2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت و عکس شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 51 پست
دیگه به منم خبر بده اگه دکتر بهت گفتعکستم اگه ماهای بعد میزاشتی بهتر مشخص بود یعنی هر چی جلوتر بره ب ...

دختر بود عزیزم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
انشاالله انشالله انشاالله

دختر بود عزیزم 

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که ی دختر دارید خیییلی خوب شد اینم دختر شد چون بزرگ کردن دو تا بچه هم جنس خیلی راحتتره و دختر به نظر من حتما باید خواهر داشته باشه تا تنها نمونه البته کسی که ی پسر داره هم اگه دومیش پسر باشه توی تربیتشون خیلی به مشکل نمیخوره اما دو تا جنس مخالف چون دو تا دنیای متفاوت هستن بزرگ کردنشون سخته

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد  
الحمد لله که سالمه.خداروشکر که مادری مثل شما داره

مرسی گلم😘

آخی خدارو شکر که سالمه و مادر خوبی مثل شما دارهپس به امید خدا یه فسقلی دخمل گل تو راههبه سلامتی انشا ...

ممنون خوشگلم 😘💐

خدا رو شکر انشالله با قدمش خیر و خوشی براتون بیاره

مرسی عزیزم💐😘

خیرشو ببینی عزیزم 😍😍دختر رزق وروزیش بی نهایته

ممنون گلم😘💐انشاالله که با خودش رزق و روزی میاره😍

سلام عزیزم جنسیت بچه مشخص شد ؟.. حدس من پسر بود

سلام عزیزم 

بله این یکی هم گل دختره😘

عزیزم تعداد ضربان قلبش رو تو اولین سونو که رفتی بگو بهت بگم چیه هفته بارداری که رفتی اونم بگو مهمه

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

خیرشو ببینی عزیزم 😍😍دختر رزق وروزیش بی نهایته

دقیقا .شوهرم ۱۰ سال مستاجر بود هرچی پول جمع می‌کرد خونه گرون تر میشد نمیتونست بخره براش کابوس بود . بخدا بچه مون گل دختر که دنیا اومد سه ماهگیش خونه خریدیم انقد ذوق کردیم. عاشق دخترمم. استارتر عزیز خدا عاشقت بود ک بهت دوتا فرشته داد.مبارکت باشه