2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالها پیش معاون مدرسه بودم و وقتهایی که بالای مدرسه می رفت اداره کلید بوفه رو می داد به من که به بچه ها خوراکی بفروشم . یه روز که توی بوفه بودم بچه های کلاس اول که معمولا ۵دقیه زوتر از کلاس نیومده بیرون سه تا شوند اومدن دم بوفه اولی گفت خانم یه چس فیل به من بدین دومی گفت خانم یه پفیلا به من بدین و سومی گفت خانم یه چسیلا هم به من بدین . و منی که  در حد انفجار می خندیدم . و اون پچه الان چه خانمی شده.

چرا باید خوشحال بشن اینو متوجه نمیشم😐🤨

لر ا رو به قدرتشون مسخره میکنن 

(تو دعوا یا سنگ و اجر میندازن یا تفنگ میزنن) 

با این اجر هم خیلی باهاشون شوخی میشد (جک لری ام بزنی میاد)

پ.ن(ی تنه ضد حال زدی به ذوقم موقع جوک تعریف کردن😂😂

من الان یادم اومد دو هفته پیش تو مهمونی سوتی دادم دارم میمیرمممم 

جای اینه بگم ناراحتی اعصاب دارم گفتم عصب ناراحتی دارم اونم دوباررر  خدایا منو بکش 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

کلاس شیشم بودم به دلایلی کلاس رو عوض کردم بعد دو سال از کلاس چهارم با اون همکلاسی ها اومدم توی این کلاس یه روز یک زنگ یک خانم مهربون چادری صورت گرد از اینایی که جذبشون میشی اومد کلاس این خانم پارسال سر این کلاس اومده بود ولی سر کلاس ما نیومده بود همکلاسی های جدیدم می شناختنش همههه باهاش صمیمیی بگو بخند بعد این خانم گفت بچها هرررر سوالی دارید بنویسید روی برگه اینم بگم من یه بچه فوق مثبت بودم تا اون سن که فکر می کردم بعد ازدواج خدا بچه را از آسمان در رحم مادر جای‌گذاری می کنه😐 ولی اون سال با صحبت های بچه ها کنجکاو شدم بدونم که این خانم اومد گفتم همینه ازش میپرسم اونم مهربونه میگه نه گذاشتم نه برداشتم پرسیدم بچه چجوری ایجاد میشه؟😂واقعا حتی یه درصد هم فکر نمی کردم چیز بدی باشه بعد خانم شروع کرد به خواندن سوال ها اولی روز قیامت پرسیده بود دومی نماز فهمیدم از طرف گروه معارف اومده

من مقصر نبودم نباید می گفت هررر سوالی باید ذکر می کرد سوال دینیی😅

یبار با پارتنرم قرار گذاشتیم صبح زود بیدار شیم و به کارامون برسیم

قرار ساعت ۵.۳۰ بود

منم جز اون دسته آدماییم که خواب صب برام مهمه...بیدار شدمو بیدارش کردم قرار سد بریم تا ساعت ۶.۳۰ یسری از کارامونو ردیف کنیم بعد اعلام حضور کنیم

منم گفتم بیخیال بابا بزار بخوابم ساعت میزارم برای ۶.۲۰ بیدار میشم و نگو خواب موندم

یهو دیدم گوشیم داره زنگ میزنه و فکر میکردم دارم خواب میبینم تو خواب جواب دادم وهمینجور که فکر میکردم دارم خواب میبینم و بخشی از خوابه یهو صدای خنده های پارتنرمو شنیدم :)😂

پریدم گفتم چرا داری میخندی و اون بیشتر میخندید بجای اینکه بگه چیشده و گفت وقتی صدات کردم دیدم خوابیدی هی میگفتی اوهوممم اوووم باشعههه اوووم اوهوممممم😂😂

اره خلاصه تا من باشم که نخوام سر کسیو شیره بمالم که اینجوری با خاک یکسان شم😂💔

هر موقع بهش فکر میکنم خجالت میکشم😂😂

من الان یادم اومد دو هفته پیش تو مهمونی سوتی دادم دارم میمیرمممم جای اینه بگم ناراحتی اعصاب دارم گفت ...

بزرگ میشی یادشون میره🤣

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍