2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غضنفر میره کله پاچه فروشی، یارو بهش میگه: قربون چشم بگذارم؟ غضنفر میگه: نه آقا! حداقل صبر کن من برم ...

وایییی😂😂😂

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

زن ممد قولی چ میکنه😂😂

😌😌🤣🤣دیگه خودتت هی پست بذار بره پربازدید

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خیلی باحال بود من فک میکنم فحش مادر بوده 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁� ...

اره😂😂😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

همیشه میگه : عزیزم وضع خیلی خرابه😭😭😭😭

😂😂😂

حالا چرا پر بازدید😂😂

اخه تاپیک ها رو ببین همش‌انرژی منفی 🤧همچنین تاپیکی الان نیازه

همیشه خوش بین باش ، مثلا اگه از پله ها افتادی پایین بگو عه چه زود رسیدم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

به دخترخالم میگم امتحان رانندگی قبول شدی یانه؟؟😊😊

میگه معلوم نیست ماشینو زدم تودیوار جناب سروان رفته تو کما
منتظرم برگرده ببینم چی میشه
!😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌